Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Van egy srác nagyon de nagyon helyes.Régóta ismerjük egymást,barátok vagyunk.De benne mindig is megvolt az az érzés hogy többet akarok tőle mint barátság...Nem tudom ő hogy van ezzel.Elég félős,tudom hogy nem fog kezdeményezni.Én meg nem tudom hogy kellene...Próbálta közelebb kerülni hozzá,nyitni felé,volt amikor együtt táncoltunk,beleültem az ölébe...Már vagy 2 hete minden éjszaka,róla álmodok.Nagyon tudnám szeretni ezt a srácot,olyan kis szerethető.Szerintetek mit csináljak?Hogyan kezdeményezzek?(mondta már hogy nagyon tetszem neki)
Előre is köszönöm a válaszokat
2011. ápr. 26. 11:43
1/3 anonim válasza:
Akkor hát mire vársz!Sztem kezdeményezz,ha már van esélyed.
Finoman kérdezz rá,de a lényeg az,h jól süljön el a dolog.
Sok sikert hozzá!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) de konkrétan hogy kérdezzek rá?
2011. ápr. 26. 11:59
3/3 anonim válasza:
kérdezd meg hogy nincs-e kedve elkísérni téged ide-oda (épp ahova mész) nem vagyok rá büszke de én mindig sz. gépen keresztül mondtam el. Féltem mit gondolhat rólam, meg ilyenek. De a végén mindig ott lyukadtunk ki, hogy én is bejövök neki. Én először közeledtem felé úgymond "játékkal" hogy néha megcsíptem, azután ő is vissza csípett és akkor csipkelődtünk és közben jókat nevettünk. Majd ez ment vagy 2 hónapja, és már másról is elkezdtünk beszélgetni. Majd elmondtam neki sz. gépen keresztül. :) Szégyenlem, de hát a mai világban mindenki bátrabb a szobájából ülve, úgy hogy nem látja senki az arcát. :) Mindegy hívd el valahova, vagy ha lemegy a büfébe és látod hogy ő elől áll, és sokan vannak kérd meg hogy vegye meg amit te szeretnél aztán háláld meg valamivel. Például mondod: veszel nekem 1 zsömlét, egy teát, és egy csokit? odaadod a pénzt és mikor visszahozza a visszajárót, meg amit "vettél" akkor nyomd a kezébe a csokit, hogy "ezt azért mert ilyen jó fej voltál! " vagy valami :) sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!