Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye nem fogja azt gondolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem fogja azt gondolni, holnap, hogy járunk? :O

Figyelt kérdés

17f vagyok és van egy 16 éves lány.

Szeretem,tetszik és sztem énis teccek neki és mindennap együtt megyünk suliba,együtt jövünk,ha tudunk,sétálunk stb..

Holnap is délutánra megbeszéltem vele,hogy sétálunk :)

Megígérte,hogy kapok egy ölelést mondom jóóó :) Behajtom^^

És már régóta várok arra,hogy közel kerülhessek hozzá,de járni még nem akarok vele,de ha ölelgetem az nem félreérthető ? :S

2011. ápr. 25. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem akarsz járni vele?
2011. ápr. 25. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
homár vagy!
2011. ápr. 25. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

képzeld el hogy kost ölelgetitek egymást és közlöd vele egyszer hogy nem akarsz vele járni... szegény lánynak hogy eshet majd?? én nagyon nem örülnék neki ha egy srác ölelgetne meg sétálgatnánk, meg megosztom vele titkaimat mintha "járnánk" és egyszer közli velem hogy nem akar tőlem semmit... szar lenne nem mondom...

Szóval: Ne játssz szegény lány érzéseivel!!!

2011. ápr. 25. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Sztem ne szórakozz szegény lánnyal.Máshogy nem tudsz közel kerülni hozzá,csak akkor, ha jársz vele.De ha semmi ilyesmit se akarsz tőle,akkor ne álltasd.A lányok az ilyet annak veszik,h járni akarnak vele.Ezt neked kell eldöntened h akarod őt,vagy sem.
2011. ápr. 25. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Helyes.
2011. ápr. 25. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
az elsőnek van igaza:DXD
2011. ápr. 25. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Nah, ez egy tipikus fiús dolog, amit soha nem tudtam és nem is fogok megérteni: miért nem akarsz vele járni, nyíltan felvállalni??? Azt mondod, hogy szereted! Akkor miért jó ez így neked? Nos, ha nem jártok, akkor a csaj is még szabad préda..leakaszthatja vki más is seperc alatt! Gondolj akkor ebbe bele. és igen, a csajnak is nagyon szarul esne, ha ez kiderülne, hogy mindezek ellenére nem akarod.
2011. ápr. 25. 21:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Én akarom,de most vannak gondok itthon,és arra kell koncentrálnom :(
2011. ápr. 25. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:
De attól nem fog változni semmi sem köztetek, hogy azt mondod, legyen "hivatalos" a kapcsolat! Minden ugyan úgy fog menni, mint eddig, vagy csak még jobb lesz. Sőt, ott lehet melletted, amikor gondjaid vannak. (uccsó voltam)
2011. ápr. 25. 21:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Tudom,de ez így tré,hogy nem tud átjönni :(

Vagyis áttod,de így nem akarom,hogy átjöjjön az meg milyen ha csak náluk vagyunk :(

2011. ápr. 25. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!