Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány a problémás bőr egy srácon?
Azt mondják, hogy helyes az arcom, a testem is sportos, a belső tulajdonságaim is rendben vannak azt hiszem. Viszont van 1 - 2 nagyobb és több kisebb pattanás, illetve ezek utáni sebek az arcomon. Ez taszít valakit? Volt olyan lány aki a hegeket kifejezetten tetszetősnek találta, de ez ugye nem nagy hátrány szerintetek sem? Mert egy eléggé nehézbombázó lánynál szeretnék bepróbálkozni :)
Bónuszkérdés: a korrektor használatát nem vetitek el, ugye? És ha nem (meg amúgy is) milyet ajánlotok ilyen bőrre?
Én mindenképp a bőrgyógyászt javasolnám. Több problémás arcbőrű fiú/lány ismerősöm is van, elmentek bőrgyógyászhoz, kaptak krémet/gyógyszert, és ágyő pattanások. :)
18/L
ma 18:11 Szedtem a gyógyszert, legyengült tőle az immunrendszerem és ki kellett hagynom egy fontos versenyt :S
De a kérdésre válaszolva....?
Lány létemre utálom a korrektort, csak ha már nagyon nagyon muszáj, akkor nyúlok érte. Szerintem feltűnő, legalábbis én rögtön kiszúrom, ha vki korrektorral "takaródzik". :D
De ha nincs mese, próbáld ki. Viszont megjegyezném, hogyha egy fiú nagyon tetszik, nem fognak érdekelni a pattanásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!