Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen esetben mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akire neten ráírtam és pár óra beszélgetés után másnap találkoztunk. Külsője nagyon bejön ill ahogy egyre jobban kezdem megismerni az is nagyon tetszik. A probléma ott van, hogy a 2 éves kapcsolata nem rég ért véget és még kötődik a másik személyhez (a fiú dobta). Kérdeztem, ha ez a kötődés elmúlik, akkor lehetne-e valami, amire azt felelte, hogy nem kizárt. Ilyen esetben mit tegyek, hogy ne tűnjek túl nyomulósnak? Kétszer találtam vele össz-vissz és jól érezte magát velem. MSN-en szoktam vele beszélni, bár már 2 napja nem írtam rá, mert teljesen tanácstalan vagyok:( Ti ilyen esetben mit tennétek?

Én 20F / Ő 23L

2011. ápr. 25. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
semmit, csak maradj mellette legyél megértő, ugyanúgy beszélgessetek, ne csinálj kétértelmű dolgokat, stb.. :) majd észreveszi, hogy milyen rendes vagy. :D
2011. ápr. 25. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon, nagyon finoman, de azért határozottan nyomulj!

Nem úgy értem, hogy két percenként írj rá msnen vagy, hogy állandóan randira hívd!

Dicsérgesd, mondd, hogy milyen jó volt vele, szeretsz vele beszélgetni stb. stb.

Csak a lényeg, hogy ne erőltesd rá magad!

Fokozatosan lépésenként a cél felé, menni fog! :)

2011. ápr. 25. 11:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, megpróbálok óvatosan nyomulni. Igazából még nem voltam ilyen szituációban, azért vagyok/voltam tanácstalan. Azt érzem, hogy szeretném ezt a lányt. Eddig még nem éreztem ilyet.
2011. ápr. 25. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!