Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miben NEM akartok látni egy lányt első randin, mi az a cucc ami miatt azonnal tiltólistára kerül a leendő barátnő? :D
Én amit nagyon nagyon nem tudok elfogadni manapság, ez a teleszart nadrág divat a lányokon. Ajánlom a következő cikket, 100%-ig egyetértek vele:
Szőrös, bojtos, térdig érő, prémvadász csizma.
Bármilyen: funky girl, sexy girl és hasonló feliratú, flitteres top.
Playboyos medál, vagy fülbevaló.
Krokodilbőr vagy leopárd mintás táska.
Túl rövid miniszoknya, pics@nadrág.
Hegyes orrú, magassarkú lakkcsizma.
Fél arcot eltakaró, fehér keretes, Paris Hilton szemüveg.
24F
sokszor látok egy lánt ijen "váll-táskával", tudjátok, amit az egyik oldalon felakasztasz és a másik oldalon van a táska.
Ès ez a táska"öv" pont a két cici között megy át, vagy az egyik cicit kicsit félre nyomja vagy valami.
Ès ezt valami okk miatt nem szerettem, mikor ílyen táskát hord a lány, hogy a "öv" a két cici között megy át.
ja meg ijen szük nadrág, valami harisnya szerü, amit gondolom edzésre, szaladgálásra vagy valamire terveszték.
Nagyon szük, és jól látszik a segge benne, és persze nem panaszkodok, de nem értem minek vessznek fel olyan nadrágot, hogy mindenki látja pontosan hogy néz ki a segge.
Ezt se szeretném hogy barátnöm vagy esetleges barátnö ijeneket hórdjon
Ami kizárt:
Otthonka
Szandál zoknival
Póló gatyába tűrve hónaljba húzva
Ezen kívül van sok, de ezen a vonalon elindulva szerintem rájössz mi az amit nem szeretnék látni egy csajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!