Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Szóval 21éves lány vagyok és egy hete megismerkedtem egy 34 éves pasival. Háromszor volt tali, az elsőn nem volt semmi a többin viszont már volt puszi, csók stb. A srác teljesen rám kattant, tehát nagyon szeretne járni velem, de én igazából mégse szeretném ezt a kapcsolatot. Hogy közöljem vele hogy bocs de mégse? Nem akarom megbántani és így nem tudom mit tegyek :(
2011. ápr. 20. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy ne haragudjon, de most nem fér bele egy kapcsolat az életedbe, szeretnél egyedül lenni.
2011. ápr. 20. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:
igen ez jó :) mond meg neki az igazat finoman az mindig bejön:) ha kamuzol akkor lehet majd utána egy kis lelkiismeret furdalásod =/ami nemlehet anyira jó szerintem hanyagold az idősebb pasikat :)
2011. ápr. 20. 10:19
 3/4 A kérdező kommentje:
na igen, csak lehet nem hiszi majd el hogy jobb most egyedül hisz régebbóta nincs kapcsolatom. Meg a másik a korkülönbség..Azért 14év...
2011. ápr. 20. 10:41
 4/4 anonim válasza:
Sztem ez hülyeség. Ha tényleg tetszel neki, akkor ezt nem lehet úgy közölni, h egy kicsit se essen neki rosszul. Ezért a legjobb, ha teljesen egyenesen, normálisan közlöd vele. Így a legkönnyebb neki is feldolgozni, bár rohadt nehéz ezt neki a szemébe belemondani.
2011. ápr. 21. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!