Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit válaszoljak? Mondjam el az igazat?
Jó, de nemrég valaki azt mondta h. hülye voltam, hogy elmondtam neki mit érzek, és, hogy ezt sose adjam többet konkrétan a tudtára egy sráconak, úgy, hogy biztos lehessen benne, mert azért nem keres, mert elmondtam, és emiatt biztonságban érzi magát velem szemben, érzi, hogy nem kell semmit tennie. Igaz, hogy ilyen szempontból a srácokkal ebben az esetben nem szabad őszintének lenni? srácok? ő 22éves.
Amiatt nem feltétlenül jött le neki a tantusz, mert mióta valaki a fent leírtakat tanácsolta, azóta visszafogtam magam. Amúgy öszvissz csak egyszer láttuk egymást, akkor se radni volt. Emiatt nagyon furcsálta amikor elmondtam, hogy mit érzek. Ezért aztán úgy csináltam, mintha már nem is annyira érdekelne, mert sehogyse vette a lapot, mégse koptatott le mikor konkretizáltam az érzéseimet, vélve, hogy a finom megközelítésből nem jött le, mégis azt mondja, szivesen beszélget, maradjunk barátok, és mindig tök rendes, udvarias. (Szerinte mindenkivel ilyen, aki vele is kedves.)(??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!