Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok egy olyan fiúról aki arcradírt, arcpakolást, testápolót használ, borotválja a hónalját és általában véve sokat ad a kinézetére?
Azt gondoljátok, hogy igényes? Esetleg piperkőc, vagy b.zis? A fiúk tudom h azt gondolják h b.uzis de a lányok vajon? Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok csajoktóll, de ők is biztos nem tudják h ennyit törődök a külsőmmel.
22/F
Ha pattanásos az arca akkor okés, hogy használ krémeket rá, ha borotválja a hónalját és testápolót használ az is okés. Ez még nem b*zis. De ha a lábán is szőrtelenít, meg a karján stb.... az már igen.
Párom is szőrteleníti a hónalját, elsősorban nyáron, testápolót is használ mivel olyan munkát végez ami miatt nagyon kiszárad a bőre és olyankor tök durva.
21/L
Ez még egyáltalán nem b.zis :) helyes ! adj magadra, legyél ápolt, de csak óvatosan, legyél mellé férfias is, és akkor futni fognak utánad a csajok :) én csak a szolizást, meg a sminkelést tartom soknak... ha meg az arcpakolás ahhoz kell h ne legyél ragyás, akkor használd is !
Amúgy meg nagyon nem szeretem h a fiúk egymást állandóan leb.zizzák... azért tehetik max. mert irígyek, h több lánynak jössz be... de azt azért megsúgom mindenkinek, h ez igaz, nyálas, vérbeli b.zikat hangról, és járásról lehet igazán fölismerni, nem arról, h adnak magukra, mert az alap lenne mindenkinél
Hat mar ne is hari de nagyon buzzis!!! Mi lenne ha en szoros honaljjal maszkalnek kopkodnek rovid hajam lenne es hetvegenkent egy nagy korso sor mellett neznem a RealMadrid meccset????
Nah en pont ezt az erzest ereztem mikor te ezeket nekem felsoroltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!