Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy buliba, öszze jövök egy pasival, és bele megyek egy "kavarásba" ugy hogy még alig ismerem, akkor azt hiszik majd hogy könnyü vérü vagyok?
Figyelt kérdés
:S2011. ápr. 18. 11:40
11/13 anonim válasza:
Hát akkor max egy csókba menj bele. Ha így is érdekled a továbbiakban akkor lehet, hogy érdemes hosszútávon gondolkodni. Kapásból ne add oda magad teljesen mert nagyot koppanhatsz.
12/13 Kingaa1 válasza:
csatlakozom azokhoz akik kavarásból estek szerelembe és azóta is boldog párkapcsolatban élők:)
13/13 A kérdező kommentje:
kapásból nem :)) és azt hogy ágyba bujak vele az kizárt :))
majd ha tudom hogy többet érez irántam akkor majd :D
2011. ápr. 18. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!