Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak olyan nagyképű srácokat akiket szinte mindenki imád?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sok nagyképű srác van a környezetemben, akit birok, bár talán vannak nagyképű, idétlen, búnkó emberek, de akiket én ismerek jófejek általában, bár nagyképűek is, és birom. okok a következők:

1.NEM gyenge jellemműek, hanem inkább erős jelleműek, gyenge jelleműek inkább a s*ggnyaló tipusú pasik.

2.Sokan bármennyire akarnák akkor sem tudnák elérni, hogy mindenki imádja őket, szóval tudnak valamit.

3.vannak irigy emberek, akik nem tudják elfogadni, hogy mindenki imádja őket, ezért minden hibát kiszúrnak belölűk, kitalálják, hogy lepleznek valamit, de mégis mit lepleznének? lesz*rnak mindent amit kell, sokan el se tudják képzelni, hogy lehetséges ilyen.

4.Általába nagyképű srácokat nem hallottam sirni, panaszkodni, nyávogni, és mindig Boldogok, ami alap dolog. Van elég önbizalmuk ahhoz, hogy könnyen megoldjanak helyzeteket. Vannak olyanok akik sokat panaszkodnak, mások agyára mennek, energiát szívtam le az emberekből azzal, hogy annyit panaszkodnak , mert egyszerűen nincs elég önbizalmuk, hogy megtudjanak oldani problémákat.

5.Megértem őket, hogy nem akarnak minden idiótával leálni.

6.04-18 16:38-al eggyet értek, ha társaságban határozott, magabiztosnak tűnik, attól még lehet melegszívű, kedves, pl. ismertem ilyen személyt:)és nagyon szerettem<3

2011. aug. 5. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
szívtak*
2011. aug. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!