Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő azt hiszi, hogy holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő azt hiszi, hogy holnap lépek valamit?

Figyelt kérdés

17 f vagyok és van egy 16 éves lány.

1 hónapja ismerem és holnap megyünk Margit szigetre.

Azt mondta nekem pár napja,hogy a horoszkópja szerint vasárnap lesz a szerencsenapja és mindig mikor megyünk vonattal akkor engem néz mikor én nem látom :)

Nekem is tetszik a lány,de most dobott egy olyan lány akibe szerelmes voltam 1 évig :(

És ezek után van egy bizonyos szint :)

Meg nagyon fáj meg hiányzik a régi :(

Én szeretek vele lenni,de egyenlőre,mint barát,persze vele is el tudnék képzelni többe,de nem vagyok 100%-ig biztos benne :/

Nem akarok senkit becsapni ezért nem lépek holnap semmit,de azt sem akarom,hogy azt gondolja,hogy nem tettszik nekem és keressen mást :S

Most akkor mit csináljak ?

2011. ápr. 16. 18:30
 1/4 anonim válasza:
100%

Hát... Gondolkozz ésszerűen!

Gondold át mindennek a következményét.

Ha az új lánnyal mennél szerinted mi történne?

Sok szerencsét!

2011. ápr. 16. 18:35
 2/4 Piciregica válasza:
Szerintem vágj bele,hogy elfelejtsd a régit.Ez a kiút,ha már úgyios tetszik,meg minden...
2011. ápr. 16. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:

vagy tényleg lépj holnap, vagy mondd meg neki hogy mi a szitu. szerintem megérti...

sőt. ha nagyon nem akarsz még most hirtelen új kapcsolatba ugrani akkor mondd meg neki hogy vele szeretnél lenni de egyenlőre mint barát. én tuti megérteném mert most szakítottatok egy év után :O

sokszerencsét ;) ♥

2011. ápr. 16. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. ápr. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!