Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miskolcon hova érdemes menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon hova érdemes menni, ha jó randit akarok szervezni?

Figyelt kérdés

Lesz egy lánnyal randim Miskolcon. Mindkettőnknek félúton van ez a város, első találkozás lesz. Én nem ismerem ki annyira magam benne nem tudom ő mennyire ismeri, de nem akarok fatökűnek tünni, akinek egy ötlete sincs, hogy hova lehetne menni.

Először a plázára gondoltam, mert közel van a Búzatérhez és a jó pár kávézó, kajálda egyikében jókat lehet beszélgetni, enni és inni.

Valakinek egyéb ötlet miskolciak???

2011. ápr. 13. 12:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nem jár erre egy miskolci sem. :(
2011. ápr. 13. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez eléggé sok mindentől függ. Pl.: milyen korosztály vagytok, zsúfoltabb, vagy egy nyugisabb helyre gondoltatok stb.. ha első találkozás lesz, én kizárnék mindenféle zajos, túlzsúfolt helyet, és beülnék mondjuk egy kávézóba, vagy egy teázóba. A sétálóutcában van pár ilyen hely. Ismerek egy nagyon jó teázót, nagyon meghitt, nyugis hely, senki nem zavar. Zöld sárkány teázó a neve. Ne ijedj meg tőle, teljesen idilli a hely. [link]

Előtte sétálhattok egy jót.

Ha viszont zajos helyre vágytok, akkor maradhat a pláza.

2011. ápr. 13. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:

a zöldsárkányt én is tudom ajánlani:) a pláza annyira nem jó hely, hacsak nem moziba akartok menni, tényleg jobb a főutcán sétálgatni, mostmár fagyit is árulnak több helyen :)) akár kiülhettek a szinvateraszra, elég nyugis hely. esetleg felmehettek a kilátóba, bár oda csak akkor érdemes menni, ha szép idő van, és nem fúj a szél, különben nagyon fázni fogtok :) a kilátótól a városháztér felé is van pár hely, ahol le tudtok ülni, vagy esetleg a városháztéren van egy kisebb kávézó, a havanna, kicsit drága, de megéri, jó a légkör és finom szendvicseik meg kávéik vannak :) ha egyik sem jó, ott van még a népkert, de ott tényleg csak sétálgatni tudtok :)

remélem valamennyit segítettem :)

2011. ápr. 13. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
van arrafele vhol egy vörös sárkány nevű kockaklubb is XD
2011. ápr. 13. 22:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Harminchoz közeliek vagyunk mindketten.

Én azért gondoltam a plázára, mert egyrészt közvel van az autóbusz pályaudvarhoz. Másrészt nem különösebben ismerem ki magam Miskolcon, nem szoktam sűrűn járni oda, vagy ha mégis, akkor 3-4 fix helyre és oda is kocsival, pl Ifiház, vagy a MEN színhelyére.

Térképhez megint hülye vagyok. :( Messze van amúgy a sétálóutca a búzuatéri autóbusz pályaudvartól? Mert felkeltettétek az érdeklődésemet ezzel kapcsolatban...

2011. ápr. 14. 07:20
 6/7 anonim ***** válasza:
nem, nincs messze:) a szinva park felé kell menni, aztán a villamossínek mentén végig:)
2011. ápr. 14. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudod, nekem a szinva park mint olyan sem mond semmit. :D De remélem a csajosnak majd igen.

Köszi a választ!

2011. ápr. 18. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!