Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon hova érdemes menni, ha jó randit akarok szervezni?
Lesz egy lánnyal randim Miskolcon. Mindkettőnknek félúton van ez a város, első találkozás lesz. Én nem ismerem ki annyira magam benne nem tudom ő mennyire ismeri, de nem akarok fatökűnek tünni, akinek egy ötlete sincs, hogy hova lehetne menni.
Először a plázára gondoltam, mert közel van a Búzatérhez és a jó pár kávézó, kajálda egyikében jókat lehet beszélgetni, enni és inni.
Valakinek egyéb ötlet miskolciak???
Ez eléggé sok mindentől függ. Pl.: milyen korosztály vagytok, zsúfoltabb, vagy egy nyugisabb helyre gondoltatok stb.. ha első találkozás lesz, én kizárnék mindenféle zajos, túlzsúfolt helyet, és beülnék mondjuk egy kávézóba, vagy egy teázóba. A sétálóutcában van pár ilyen hely. Ismerek egy nagyon jó teázót, nagyon meghitt, nyugis hely, senki nem zavar. Zöld sárkány teázó a neve. Ne ijedj meg tőle, teljesen idilli a hely. [link]
Előtte sétálhattok egy jót.
Ha viszont zajos helyre vágytok, akkor maradhat a pláza.
a zöldsárkányt én is tudom ajánlani:) a pláza annyira nem jó hely, hacsak nem moziba akartok menni, tényleg jobb a főutcán sétálgatni, mostmár fagyit is árulnak több helyen :)) akár kiülhettek a szinvateraszra, elég nyugis hely. esetleg felmehettek a kilátóba, bár oda csak akkor érdemes menni, ha szép idő van, és nem fúj a szél, különben nagyon fázni fogtok :) a kilátótól a városháztér felé is van pár hely, ahol le tudtok ülni, vagy esetleg a városháztéren van egy kisebb kávézó, a havanna, kicsit drága, de megéri, jó a légkör és finom szendvicseik meg kávéik vannak :) ha egyik sem jó, ott van még a népkert, de ott tényleg csak sétálgatni tudtok :)
remélem valamennyit segítettem :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Harminchoz közeliek vagyunk mindketten.
Én azért gondoltam a plázára, mert egyrészt közvel van az autóbusz pályaudvarhoz. Másrészt nem különösebben ismerem ki magam Miskolcon, nem szoktam sűrűn járni oda, vagy ha mégis, akkor 3-4 fix helyre és oda is kocsival, pl Ifiház, vagy a MEN színhelyére.
Térképhez megint hülye vagyok. :( Messze van amúgy a sétálóutca a búzuatéri autóbusz pályaudvartól? Mert felkeltettétek az érdeklődésemet ezzel kapcsolatban...
Tudod, nekem a szinva park mint olyan sem mond semmit. :D De remélem a csajosnak majd igen.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!