Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek is kezdett már ki olyan aki a házatoknál szerelt valamit, vagy a villanyórát olvasta le stb?
Figyelt kérdés
Egyik nap volt itt nálunk a villanyszerelő. Kb 25 éves pasi lehetett, és egyedül voltam itthon. Papírokat töltögetett, felírt egy csomó mindent, és kellett adnom elérhetőséget (tel.számot) Mikor elment, rá kb 1 órával írt egy sms-t, hogy nem akar nyomulós lenni, de nagyon megtetszettem neki, és adnék-e esélyt neki arra, hogy találkozzunk valamikor.
Veletek is volt már hasonló?
2011. ápr. 11. 18:47
11/11 anonim válasza:
Nálam a pizzafutárral volt ez. Ott is ugye meg kell adnod a telefonszámot rendelésnél, hogy tudjanak hívni ha eltévednek vagy megérkeztek a pizzával. Nekem is írt utána sms-t :) Pár napig sms-eztünk, aztán annyiban maradt a dolog. Nem keltette fel igazán az érdeklődésem. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!