Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? (lent)
Ma randiztam egy lánnyal. Láthatólag kölcsönös volt a szimpátia. Sétáltunk az utcán, amikor megkérdezte, hogy van-e kedvem vele meginni egy kávét. Mondom:persze. Ennek örült, és mentünk tovább. Na itt kezdődött a probléma:
Beállt a parkolóba egy gyári állapotú, OT-s rendszámú Trabant. :) Mondom neki: "Odanézz, milyen szép! Kár, hogy nem az enyém." Erre elkezdi, hogy meggondolta magát, többet nem szeretne velem találkozni és ne is hívjam.
Most ezzel mi volt a baja?
lehet azt hiszi csóró vagy.az ilyen csitri nem normális ne kelljen neked mert neki csak a pénzed kell meg a szex
amúgy kérdezted miért csalódott benned?ha nem kérdezd meg,ha igen,írd le mit válaszolt!
háttez hülye figyelj... ha ilyenen megsértődik, és a megoldás nem az számára, hogy elmondja mi a baj, vagy megbeszéli hogy hát nem kellett volna, legyen az trabant vagy bármi más az életben, akkor amúgy se tartana sokáig a kapcsolat...
én a minap egy VW T1 et láttam OT s rsz al, nagyon szép volt az is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!