Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál gyakorikerdesek.hu-s moderátorral?
hehe én innen már randiztam pasival, álom volt...
sok sikert:)
Én kíváncsi lennék rá, hogy milyen ember :D
18/L
A gyk-t egyébként sem emberek üzemeltetik, hanem a bolygónkon élő Reptilián Kolónia Magyarországi Kirendeltsége. Ezért nem lenne tanácsos randizni egyikkel sem, mert az elmetrükkjeikkel élőben sokkal rosszabb dolgokra is rávehetnek titeket, mint így, az interneten keresztül. Már az is elég nagy baj hogy rendszeresen ide járunk. Sokaknál már így is olyan, mindeddig nem dokumentált és egészen bizarr fétisek alakultak ki az oldal miatt, amelyek hatása a magyar lakosságra nézve valószínűleg visszafordíthatatlanok.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi fájdalmat és szomorúságot okoztak már az itteni kérdések/válaszok az embereknek... Ami nem csoda, hisz köztudott hogy a reptiliánokat ez élteti, a földi körülmények között csak így képesek életben maradni.
Ha valaki ezek után mégis randizna egyikükkel (a bizarr fétise miatt ami ezt diktálja ugye...), az csakis a megfelelő védőöltözetben tegye, amiben ellen tud állni a pszionikus támadásaiknak (mert bizonyára többen is lesznek).
Én szóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!