Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most őszintén! Ciki, ha egy lány kimutatja, hogy bejöttök neki? Vagy esetleg még be is vallja? Vagy mi tényleg csak annyit tehetünk, hogy várunk a sült galambra, hiszen nektek kell "levadászni" minket.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 19:23
11/14 anonim válasza:
Én hagynám szenvedni a csajt, ha látom hogy bejövök neki :PPP
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, én mindig arról álmodtam, hogy valaki, aki még tetszik is, így "levadász". De sajnos ilyenekről csak álmodozni lehet.
13/14 anonim válasza:
Nem ciki :D Én is bevallottam pár hete egy srácnak,és nem mondott nemet :D pedig mennyit filóztam hogy b*sszus én nem merem neki elmondani:D
14/14 anonim válasza:
Épp az a probléma hogy a legtöbb nő nem meri bevallani ha akar valamit. Legyél jobb mint az átlag, és cselekedj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!