Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti örülnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti örülnétek, ha a lány menne oda először hozzátok, és ha igen milyen szöveg jönne be nektek?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat légyszi, mert nagyon fontos lenne. Kösziii

L/17

2011. ápr. 6. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen. A szöveg lehet az, hogy miért tetszett meg neked a férfi, mi fogott meg benne. Nem kell túlbonyolítani. Ha bejön neked, akkor elég ha ezt mondod. Én még akkor is jól érezném magam egy ilyen szöveg után ("Szia, nagyon bejössz nekem! Tetszik a ... ") -ha lenne barátnőm, és nem is akarnék mástól semmit konkrétan. Pedig nem is tartom magam hiúnak. Egyszerűen miért ne esne jól, ha valamiért őszintén megdicsérnek? Aztán vagy lesz belőle valami több, vagy nem, de egy próbát mindenképp megér. Csak ne úgy állj hozzá, hogy ha nemet mond, akkor az miattad van! (Ez egyáltalán nem biztos, ettől még Te lehetsz teljesen rendben, lehetsz jó csaj stb. Egyszerűen a fiúk sem mondanak mindig igent.)
2011. ápr. 6. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Gyüssz b@szni vagy b@szó gyünni :D
2011. ápr. 6. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha most jönnél oda hozzám (leszámítva, hogy túl fiatal lennél), akkor szinte teljesen mindegy, mit mondanál. Látnám, hogy zavarban vagy, ezért átvenném a beszélgetés irányítását.

Ha 17 évesen jött volna oda hozzám egy lány, akkor teljesen mindegy mit mondott volna, mert zavaromban egy mondatot sem tudtam volna kinyögni.

Én mindig azt kérdezem a lányoktól, ami tényleg érdekel.

2011. ápr. 6. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha jól néz ki akkor teljesen mind1 mit mond:D

20F

2011. ápr. 6. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Ha jól nézel ki, teljesen mindegy, hogy mit mondasz az első percben. Utána már számít az egyéniség is.
2011. ápr. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!