Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit rontok el? Nekem mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Nekem mért nem müködik?

Figyelt kérdés
Fennt vagyok egy netes társkeresö oldalon de valamiért eddig nem müködik..Küldök levelet amiben irok néhány szót magamról h ki vagyok meg egy két dolgot h mit szeretek.Meg azt h szivesebben beszélnék vele msnen ha szeretné adja meg a cimet és felveszem..Vagy küldök mosolyt de nem reagál rá..22f
2011. ápr. 5. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Mint azt az utolsó sorban is leírtam, van aki komolyan gondolja. Amúgy régen is dolgoztak az emberek és akkor nem volt internet. Akkor hogyan ismerkedtek? Nehogy már ez legyen az egyetlen módja a társszerzésnek? Aki komolyan akar egy kapcsolatot, nem fog beleölni egy csomó időt ebbe a baromságba, hanem szán rá egy kis időt és nekivág a valóságnak.
2011. ápr. 8. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Te fasz...Interneten társat keresni?
2011. ápr. 10. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!