Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letörölte az üzeneteimet. Akkor ezek szerint már nem vár rám?
Lány vagyok, volt egy kapcsolatom, majd annak végetérésekor 2 hónappal később jött egy újjabb jelentkező. Akkor változások voltak az életemben, iskola végetérése, új hobbi, új munka. Csak egyszer randiztunk. Akart volna többször is, mostmár világosak a szándékai, de én valahogy nem figyeltem rá, nem foglalkoztam ezzel a dologgal, mig egy nap arra ébredtem, hogy megirta többet szeretne, és nem birta ezt már magában tartani.
Kicsit meglepődtem, bár szerintem ezt randin is előadhatta volna, és azóta kicsit vesztett is a vonzerejéből, igy nemet mondtam. Persze nem adta fel, irt meg magyarázkodott, és udvarolt is. Kb. 5 hónapra rá most látom, hogy kidobálta az összes üzenetem... attól félek megbántottam. Ez mit jelent? Megharagudott? Piszokul érzem magam... nem is tudnék a szemébe nézni.
Egy hülye pi.sa vagyok, ugye?
Ez nem feltétlen azt jelenti hogy lemondott rólad.
Én is ilyen vagyok még a telómban sincs egy üzenet sem nem szeretem ha tele vannak a fiókjaim.
Lehet hogy a srác is ilyen de ha látod akkor figyeld meg a reakcióit hogy haragszik e vagy valami.
*Ez nem feltétlen azt jelenti hogy lemondott rólad.
De, ez azt jelenti, kár szépíteni. Mellesleg nem tudom, mit hittél. Nem akarsz tőle semmit, ne foglalkozz vele.
Szerintem te vagy a fiú, és csak magadat akarod most beigazolni, hogy nem veled van a baj.
Én azt mondom, semelyikőtökkel sincs baj, csak mindkettőtök számára rosszul alakult.
igen az vagy! jobb esetben ez a hajó már elment, de lehetséges, hogy szegény csórónak még mindig kellesz. az üzenettörlés nem jelent semmit! én az összes képet, levelet, mindent letöröltem, mégis kellene még mindig...
persze én-én vagyok, nem a szóban forgó srác. azt csak ő tudja, hogy mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!