Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akinek tetszem, de nekem ő egyáltalán nem. Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Van 1srác akinek teccem, de nekem egyáltalán nem.Történet:Novemberben 1koncerten ismerkedtünk meg és februárban vett fel msnen, addig nem is foglalkoztunk egymással. A napokban megbeszéltük, hogy suli után találkozunk. Oké megtörtént és hát nyilt titok számomra hogy összeakarjönni velem. Sajna nem teccik és én nem akarok tőle semmi. Már nem is merek felmenni msnre hisz mindig felléptem és ő egyből írt idegesítő mit tegyek? Nem akarom megbántani.Köszi a válaszokat előre is.2008. febr. 9. 12:28
1/10 anonim válasza:
Egyszerű! Mondd meg neki, hogy te csak mint barátként gondolsz rá! Ezzel nem bántod meg!
2/10 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Ez a legtisztább és legegyszerűbb megoldás.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom ez a legegyszerübb csak nincs erőm megmondani:S
2008. febr. 9. 14:23
4/10 anonim válasza:
Ha elkerülöd, akkor csak magadat tűnteted fel rossz színben...
5/10 anonim válasza:
Egyet értek az előzőkkel. Elég rossz helyzet, de a legjobb ha megmondod neki. Jobb lesz neked is, hisz megkönnyebbülsz utána. És neki is hiszen nem hiheti hetekig hogy téged érdekel... azzal neki is csak rosszabb lenne :S Együtt érzek veled, tényleg nehéz az ilyet megmondani. Sok sikert hozzá!!!
6/10 anonim válasza:
Ha nincs erőd megmondani, akkor honnan fogja szegény megtudni, hogy nem kell neked?! Ne hitegesd, mert azzal jobban megbántod! Bátran! (első hozzászóló)
7/10 anonim válasza:
Egy barátnőm ugyanilyen helyzetbe került. Nagyon jó barátok votlak a sráccal, és folyton azzal nyaggatott, hogy érzi, hogy a srácnak nagyon bejön és többet szeretne tőle, de a b.nőm csak jóbarátnak tekintette. Úgyhogy csak ugyanazt tudom javasolni, mint akik előttem írtak. Finoman beszélgess el vele, és szépen, puhán mondd el neki, hogy nem akarsz tőle "olyan" kapcsolatba kerülni. (A b.nőm és a srác azóta is nagyon jó barátok.:)) Szóval elsülhet jól is a dolog!:) Ne félj!
8/10 anonim válasza:
nem tőle, hanem vele :P bocsi (az előző válaszadó) :P
9/10 A kérdező kommentje:
mi nem ismerjük 1mást ennyire öszvisz2 beszéltünk és megmondtam neki erre meg a közös barátaimat zaklatja hogy így ez a lány úgy az a lány fúú nálad fent van msnen juuuj lehet hogy letiltot(fiú mondja ezeket) áááá ez annyira...
2008. febr. 11. 21:20
10/10 anonim válasza:
Akkor hagyd, hogy a srác elfelejtsen. Lehet, hogy csak egy hirtelen fellándolás... vagy csak beképzeli magának... az is előfordulhat. Ha ennyire nem kedveled, légy közömbös vele szemben. Ne foglalkozz vele. Nézz át rajta. :)
Elmesélem egy esetemet. 13 éves koromban nagyon tetszett egy nálam két évvel idősebb fiú. Azután beszéltem vele párszor telefonon, ő meg közölte velem, hogy mennyire utál stb... körülbelül két évig rá se néztem, pedig egy suliba járunk... nem foglalkoztam vele. És most eljutottunk odáig, hogy még a busznál is előreengedett. :) Szóval látod, minden elmúlik. A szeretet, az utálat... csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!