Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebböl lehet valami? Fog kezdeményezni?
Figyelt kérdés
multkor elsö látásra hosszan szemeztünk ( nagyon misztikus volt, mintha a vesémbe látott volna ). Nem tudom ki ö. de ma megint összefutottunk egy kajáldába.( ott dolgozik ) és ismét szemeztünk. (szal felismert. haha^.^) Remélem az nem zavarta, h egyik legjobb barátommal voltam...:S2011. ápr. 3. 20:15
1/9 anonim válasza:
"mintha a vesémbe látott volna". szerintem röntgenorvos.
2/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Azt mi sajnos nem tudhatjuk,hogy fog-e kezdeményezni,mivel nem ismerjük...
3/9 A kérdező kommentje:
Vicces.. még jó h más a szakmája...
2011. ápr. 3. 20:22
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves második,
tudom,
de ha már másodszor is észrevett akk nem csak egy könnyü szemezés volt nem?....
2011. ápr. 3. 20:23
5/9 anonim válasza:
Igazad van, lehet ebből még könnyű d.gás is, vagy akármi.
Itt nem fogod megtudni.
;D
6/9 A kérdező kommentje:
Nézd,ha unatkozol inkább csinálj valami hasznosabbat ahelyett, hogy ide irkálsz hülyeségeket...
2011. ápr. 3. 20:44
7/9 anonim válasza:
Így ismeretlenül ez még mindig kevés információ.:S
Viszont abban biztos lehetsz,hogy bármi lehet belőle,de csak akkor,ha Te is teszel érte.:)
Szerintem járj el szorgalmasan abba a kajáldába,és keresd a tekintetét...mélyülj el benne...ha tetszel neki,akkor előbb-utóbb meg fog szólítani.:)
8/9 A kérdező kommentje:
Komoly szerelemre vágyom. Amugy is 23 éves vagyok.
Köszönöm azoknak, akik rendesen válaszoltak:)
2011. ápr. 3. 21:37
9/9 anonim válasza:
Pardon, most jut eszembe, hogy elfelejtettem válaszolni kegyed kérdésére, amennyiben is 22 éves lennék, köszönöm szépen. A komoly szerelem utáni vágy pedig derék dolog, de el kell keserítselek, nem létezik. Persze szép dolog hinni benne, de ugyanúgy nem létezik, ahogy Edvárd Kálen sem. Csak egy álomvilágba taszítja a könyv olvasóit, olyan illúziókba kergetve, hogy létezik A TÖKÉLETES férfi. Pedig nem, legyen akármilyen misztikus is. Sajnos nőből sem létezik tökéletes, kellemetlen. Illetve, nem is nagy baj, mert milyen unalmas is lenne egy tökéletes nővel/férfival együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!