Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy ilyen lánnyal?
Mondjuk egy csinos nő is lehet bajszos bálna idővel :)
Jó pasi is lehet pocakos undormány idősebb korára. Hormonális problémák stb
Most komolyan. Az arcszőr zavaró egy lányon, NAGYON. Tudod miért? Nem is maga a látvány, hanem amit sugall.
Igénytelenség. És miért sugallja ezt? Mert ha most kimennél a fürdőszobába 60 másodperc alatt megoldhatnád a dolgot.
Persze lehet itt hülyéskedni azzal, hogy "erősebben nő vissza" meg ilyen baromságok, de akkor menj el kozmetikushoz az meg legyantázza gyantacsíkkal. Vagy vehetsz bármelyik kozmetikai üzletben.
Na most a lábad, hónaljad szőrteleníted, nem? Az arcszőr ugyanolyan természetes és ugyanolyan nem kívánatos, mint az előbbiek. Egyszerűen szedd le, és már nincs is gond belőle. Szerintem nem az a gáz, hogy ilyen adottságod van, hanem hogy nem foglalkozol vele, miközben pedig zavar. Rengeteg nőnek van arcszőr-problémája, csak nem látni, mert kezelik :)
És nekem a túlsúllyal is az a problémám (mint előttem valaki megfogalmazta már), hogy igénytelenséget / lelki zavarokat / hülye életfelfogást sugall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!