Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú, énis neki. és?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babuska15 kérdése:

Tetszik egy fiú, énis neki. és?

Figyelt kérdés
na szóval tetszünk egymásnak,de nemtom nem mer elhivni sehova,vagy nemtom.szerintetek csak szórakozik? 15/l
2011. ápr. 2. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Nemtom jaj de most nemtom de ha áh nemtom.
2011. ápr. 2. 17:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocs a fogalmazásért,és előző az Off-ért!-.-"
2011. ápr. 2. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem írd a melleidre, hogy "Puruttya" a fiúd pedig szintén, csak ő a farkára. És így dugjatok, ezt vegyétek fel, küldjétek be a EXKLUZIV @ PURUTTYA . HU e-mail címre, és legendává váltok!
2011. ápr. 2. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha mégis elhívna moziba valami vígjátékra, akkor mondd meg neki, hogy "VELEM NEM LEHET SZÓRAKOZNI!!!"
2011. ápr. 2. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy tetszel neki? Mondta?

és azt tudja, hogy ő tetszik neked?

2011. ápr. 2. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Jó kérdések! Ez tényleg fontos, hogy segíteni tudjunk. :)
2011. ápr. 2. 19:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Év elején azt mondta tetszem neki.Ok,csak mosolyogtam.Aztán ő is megtettszett nekem elmondtam neki,és mondta h már van csaja.Dehát mki azt mondja nincs csaja,meg mindig bámul.xD
2011. ápr. 2. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor tetszel neki---> menj oda hozzá és bátorítsd ;)
2011. ápr. 2. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez tényleg bonyolult :S

Meg kéne tudnod h akk most tényleg van-e barátnője, mert ha ez az infó nem lenne, akkor egyértelmű lenne... Ha jóban vagy egy barátjával akk talán megkérdezheted azt, vagy vele kéne tisztázni a dolgokat. :)

2011. ápr. 2. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Dumáltunk a legjobb barátjával,és nincs csaja:)
2011. ápr. 3. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!