Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
legjobb barátok voltunk aztán kicsit eltávolodtunk egymástól mert részegen aztmondtam neki hogy szerelmes vagyok belé, de aztán most próbáljuk rendbehozni a dolgokat, és egyik nap együtt jöttünk haza, aogy régen, mert egy felé lakunk. de most nem kanyarodott el amerre lakik, hanem hazakísért, egészen a bejárati ajtóig, egész útón úgy jött mellettem hogy a keze az enyémhez ért folyamatosan, ha arrébmentem jött utánam és egyszer lehajolt mintha meg akarna csókolni, de pont arréb fordítottam a fejem és így lefejelt. én úgy érzem van köztünk valami, de lehet hogy csak beképzelem, és ez csak az hogy próbálja rendbehozni a barátságunk. ja és egyfolytában néz. de hát csak lépne ha akarna valamit nem? jézusom
2011. márc. 30. 18:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
oks. meglesz
2011. ápr. 2. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem kezdeményezés hogyha nem bújsz ki egy puszi vagy csók elől !
2011. ápr. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!