Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1. kinézet: átlagos magasságú, szőkés barna haj (emos szerkezetű), zöldeskék szem. Belső: könnyen barátkozik, nagyon nagy életkedve van, sokat szokott hülyülni (de tud komoly is lenni), nehezen lesz szerelmes, de akit szeret azt nagyon és vele foglalkozik a legtöbbet. Mer kezdeményezni, és nem fél kimondani hogy mit gondol.
2.kinézet: magas, barna hajú (szintén emos szerkezetű), barna szem, csak azzal barátkozik aki neki szimpatikus, normális viselkedésű, se komoly se hülyülős, ha szerelmes annak nehezen mondja ha(ha elmondja), és ugyanannyit foglalkozik a vele mint a barátaival.
Tudom hogy kevés de ezek alapján válasszatok.
2011. márc. 29. 08:03
1/4 anonim válasza:
Egyiket sem, mert az emosok undorítóan néznek ki! :D
2/4 anonim válasza:
Amelyik velem foglalkozik többet.
De inkább, amelyik engem választana.
3/4 anonim válasza:
Én az elsőt választom, annak ellenére is, hogy látom hogy úgy van beállítva hogy az 1. legyen mindenkinek a favorit, de én még el sem olvastam a másodikat, már eldöntöttem hogy én az elsőt választanám. De ez a beállítás ha tényleg így igaz és nem túlzol akkor az emberek 80százaléka az 1-est fogja mondani.
4/4 A kérdező kommentje:
tényleg így van nincs semelyik eltúlozva, annak mi értelme lenne ha direkt azt akarnám hogy mindenki az egyes választaná, azt akarom tudni h a többiek melyiket választaná.
2011. márc. 29. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!