Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha levelet kapnátok egy idegen lánytól minek örülnétek a legjobban, ha mi állna a levélben?
Igaz lány vagyok, de azért válaszolok a kérdésedre. Szerintem ne írj neki levelet. Számtalan más módja is van hogy megismerkedj vele. Próbálj sokszor összefutni vele, megszólíthatod. Bármi apróságot kérdezhetsz, vagy próbálj tőle segítséget kérni valamiben. Sokszor nézz a szemébe és mosolyogj rá. Ha te is tetszel neki biztos veszi a lapot és lép valamit, ha nem akkor szerintem úgyis mindegy (akkor valószínű a levéllel sem sikerült volna.)
Viszont teljesen ki vagyok akadva, hogy néhányan milyen válaszokat írtatok a kb. 16 év körüli lánynak. (Gondolom ha a fiú annyi idős, ő is hasonló korú lehet.)
Az meg végképp kiverte nálam a biztosítékot, hogy még valaki (lány) bukik is erre ordenáré stílusra. Bár remélem a 26 éves fiú csak viccnek szánta, de akkor is durva volt. Most le lehet pontozni, csak elmondtam a véleményem. Fiúk, szerintem normális válaszokat várt!
Hát szerintem amit a a 26 éves srác írt egyáltalán nem volt visszataszító.Nagyon izgatót tud leni, ha egy lány ilyeneket mond(mondjuk nem egy ismerkedös levűlbe hanem pl szex közben).Tuti én is ráugranék a barátnömre!!!
19/l
Mindenki másképp csinálja. Ezt is, meg azt is :)
De egy biztos. Sose közeledjünk úgy egy fiú/lány felé, hogy jajjdemeg*nálak stb... a 26 éves fiúnak nem sok érett kapcsolata lehetett eddig ha ismerkedés szintjén csak idáig jutott el. Ha pedig mégis idetolná a képét és hevesen tiltakozna, akkor az örök mondás, mondani mindent lehet, a tettek igazolnak minket (a neki válaszoló 19 éves lányt meg nem illetném jelzőkkel :)
Ha tényleg tetszik a srác, akkor szólítsd meg, hívd el valahová, beszélgessetek. Hagy a francba a leveleket meg a verseket. Mozi, esetleg színház vagy egy könnyű séta, miközben beültök valahová.
Szóval kedves Idegen! Szerinted egy ismerkedős levélnek a célja az, hogy a másikat minden egyéb körülménytől függetlenül ágyba fektessük annak minden következményét vállalva? Erre gondolsz? Elég szegényes lehet akkor a fantáziád, de bizton állítom, hogy amikor a romantikát osztották te valahol hátul álltál a sorban :)
Tudod az egész már ott megbukott, hogy az _ismerkedős_ levél írója (ha ép egészséges elméről beszélünk, nem valami sallerért ordító diszkópatkányról - bár azok írni sem tudnak) nem b*szni akar, hanem ismerkedni. Megismerni a másik személyt, vállalva azt a kockázatot, hogy netán nem fog neki tetszeni az illető. Minél több dolgot megtudni róla, minél rövidebb idő alatt, elvégre még nem kapcsolatban vannak.
Ezzel szöges ellentétben áll azzal amit a 26 éves srác leírt, de még önmagának is ellentmondott a gyerek. Idézem:
"szia Lili vagyok tegnap töltöttem a 18-at....amíg össze nem esek a kéjtől."
Szerinte a fenti okádása teljesen egyenértékű ezzel:
"szeretnék megismerkedni veled, mert tetszel nekem jó pasinak tartalak(leírod mi tettszett meg benne igazán...bármi apróság), leírod hajad szemed bőröd színe magasság testsúly érdeklődési köröd.
esetleg egy arcképes fénykép sokat dobhat."
Valóban az lenne? Ugyanazt írta le, csak virágnyelven? Nem hinném.
Nem mellesleg sokkal inkább egy találkozásnak kell eldöntenie azt, hogy két ember összeillik e nem egy idióta levélnek, amiben statisztikai adatokat közölsz magadról a másiknak (súly, testmagasság... az orvosodnak írsz?). Ha a távolság miatt nem megoldható a dolog akkor is meg lehet szebben fogalmazni egy levelet nem kellenek bele centiméterek meg kilógrammok :)
Na ehhez én is hozzá szólok:
Mindenki találja meg benne a neki írt véleményemet!
Ha a kérdező levelet szeretne írni, nem azt kell neki tanácsolni, hogy más ismerkedési formát keressen (ami szerintem is jobb lenne, de ő így szeretné felkelteni a srác figyelmét)
A levélben csupán azt kéne megírni, hogy tetszik neked, és írd le, hogy mért. És szeretnél vele egyszer találkozni, hogy megismerjen, és én találka és időpont helyett a telefonszámomat adnám meg, mert lehet amit írsz neki, lehet nem ér rá! A többi meg már rajta mulik :)
A 26 éves srác irományára megosztó véleményekkel szembe vagy mellette:
Egy fiú vagy lány a másik nemtől előbb-utóbb úgyis ezt akarja, csak ő leírta azt, amit megfelelő szimpátia után valószínű meg is fognak tenni, ha nem konzervatívak, úgy, mint itt egyes válaszolók! A nem ide illő első verziója pár randi és a szexuális vonzalom mellett elég izgató levél, nekem tetszene, ha még nem volt semmi szex köztünk, bár a kapcsolat közbe is jó, mert kinyilvánítja az érzését, de ez csak abban az esetben érhet el jó hatást, ha másik fél kapható rá
A 19 éves lány irománya pedig teljes mértékben normális, szerintem!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!