Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 és 23 év között nagy a körkülömbség?
..srác?Felnőtt ember..
Csak őszinte voltam,2. 17:52-es
Nem vészes, egy dolog lehet aggályos, mégpedig a törvény, ami a kiskorúak "megrontásáról" szól.
A párom 17 éves volt, én pedig 26! (8,5 évvel vagyok több nála). És kit zavart? Mivel én tényleg megszerettem a lányt, és "hosszú távra terveztem vele", így nem okozott gondot, hogy pár hónap még hátravolt neki a 18-ig.
És immár 13 éve együtt vagyunk. Én 38F ő 30N. Az én későnérő, gyermekded lelkemnek kellett is ekkora korkülönbség :)))
Én mindig is azt mondtam, hogy nem a kor számít, hanem ami az ember "mögött" van. :)
Lehet valaki sok éves, és éretlen tacskó, meg lehet valaki fiatal és érettebb mint a korosztálya, mindkettőre számos példa van. Amondó vagyok tehát, hogy a puding próbája az evés, de azért ne légy óvatlan, mert lehet ám az is, amit néhány előttem szóló írt. Picit próbáld meg megismerni a srácot, de ne ítélj rögtön azalapján hogy mennyi a kora. Majd kiderül később! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!