Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány rondán beszél, és esetleg bemutatgat?
Ezzel csak magát minősíti. Meg kiderül belőle, hogy mekkora a szókincse.
Nálam az veri ki a biztosítékot mikor köp egy lány. Főleg az ilyen "full" nőktől nem tudom tolerálni. Baromi irritálónak tartom mikor a közelemben csuláznak. Van ilyen is..
Sajnos manapság ez a menő. Hozzáteszem, én is szoktam káromkodni, van amikor gyakrabban, ha nagyon ki vagyok fáradva, vagy borulva, kicsúszik a számon jópár "b*zdmeg" meg "f*szom", de szerencsére én már észreveszem magamon és amikor észreveszem, utálom magam. 2-3 éve még én is benne voltam a "menők"nek nevezett csapatban, na, akkor rengeteget. Utána úgy döntöttem hogy gusztustalan egy nőnél.
Bemutatni még ma is szoktam, nagyon ritkán, ha mondjuk valaki szekál de tudom, hogy csak vicc, akkor így nevetve be szoktam mutatni.
A köpködés viszont a legundorítóbb dolog a világon. Mind fiúktól, mind lányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!