Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg jobbak a kicsit teltebb lányok, mint a véknyak?
Persze a vékony alatt azt értem, hogy a bordája nem látszik ki.
A telt alatt, pedig, hogy van egy úszógumija, de még nem kövér. (mint például amikor egy számmal szűkebb nadrágot vesznek fel.) Ideálok, vélemények? :)
20:03
17:06 vagyok, hidd el, hogy a vékony, keskeny csípőjű, feszes didkókkal. Én voltam vékonyabb is teltebb is (most a kettő közt) és nagyon tapasztaltam, hogy vékonyan körbezsongtak a pasik, teltebben (ne valami borzasztó kövéret képzelj el, olyan 5-6 kg felesleg) meg le se sz..rtak, pedig állítólag aranyos, kedves, stb. csajnak tartottak.
A pasik jó része akkora kamugép! :) Tisztelet a kivételnek!
Én imádom a picit husi csajokat, mert nagyon soknak gyönyörü arca van és igen, bejön az is, hogy vannak formák, van mit fogni, jó odabújni.
Ja és tapasztalatom szerint egy husibb csajnak, husibb a szája, jobb vele csókolózni. Ezt csak azért írtam, mert imádok csókolózni:D
Ésmég mi lányok vagyunk meggyanusítva hogy csak a külső a lényeg...és akkor ki a képmutató???:D
Kivéve utolsó, ez rád nem vonatkozik :D
Ezt a hülyeséget meg honnan szedted kérdező?! A kövérek nem jók.
Ha egy lány vékony, akkor az (nagy valószínűséggel) azt jelenti, hogy szép!
Amúgy meg tökéletesen egyetértek a 16:54 -el:
"inkább lógjon ki a bordája, minthogy a háj lógjon ki".
23:33
Ott a pont! De még milyen felháborodottan tudják a szemünkre vetni, hogy amíg nekik csak a lélek, meg a belső értékek számítanak, addig mi, szemetek, csak a külső alapján ítélünk. Hogy merünk visszautasítani egy kétszáz kilós, vagy egy hurkapálca, belső értékekben gazdag pasit, amikor ők....
... igen ők csak az extra vékony csinibabákat prefelálják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!