Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap még én. és ma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap még én. és ma?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam, tetszik nekem, és neki is tetszem(utalt rá, legjobb haverja is mondta), erre ma egy másik lánnyal flörtölt... most mi van?:S
2011. márc. 22. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy tetszel neki, nem jelenti azt, hogy fülig szerelmes, és neked szentelte az életét:) A legtöbb srác nem olyan típusú, hogy pikkpakk beleszeret valakibe (kapcsolat nélkül), és utána más lányra rá sem tud nézni:D A flörtben amúgy sincs semmi:)
2011. márc. 22. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
persze, nem is az...:) nem azt várom el, h más csajra rá se nézzen(nem vagyok féltékeny tipus), de miért nem lép tovább?
2011. márc. 22. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszel valakinek az nem azt jelenti hogy szerelmes beléd, hanem azt hogy megd*gna.
2011. márc. 22. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint veled miért nem lép tovább? Annak sok oka lehet. Annyira mégsem tetszel neki, vagy nem akar kapcsolatot perpill, vagy csak félénk... ezt így nem lehet megmondani:)
2011. márc. 22. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
félénk, azt tudom... de más témában meg ő az isten..xD
2011. márc. 22. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Amíg nincs komoly kapcsolatom, addig ismerkedek, flörtölök minden szimpi lánnyal.
2011. márc. 22. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!