Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek buliba a latex leggings ugyanilyen latex felsővel dögös vagy k. vás? (Kép)
Szerintem ne igy oltozz fel mint a csaj, egyiket felveheted, de szerintem ne mindkettot. Ha egyejszakast akarsz meg tanc kozben smarolni, fogdosodni akkor inkabb a felsot mert utalnam egy lany feneket latexben megfogni, ha meg ilyesmit nem akarsz akkor a nadragot szerintem - mert az a szexibb de a fentebb emlitett okbol annyira nem jonne be - persze csak ha szep formas a posid, az elengedhetetlen ehez a nacihoz. :)
De ha mind a kettot felveszed akkor szerintem egy olyan pasi sem fog kozeledni aki komolyan is gondolja...
18/F
Menj így bulizni nyugodtan. Sőt, én örülnék is, ha ilyen lányt látnék! Régen dugtam már. :)
20/F
"A válasz megírásának időpontja: ma 18:22
az ilyen kommenteket inkább tartsd meg magadnak..."
Pedig az is egy vélemény. Mégpedig sokak véleménye lenne, ha így elmennél bulizni.
Összegezve:
Kur.vás. Nagyon kurv.ás.
Érdekes amit az egyik válaszoló írt, én pl. kifejezetten szeretem megfogni a lányok fenekét ilyen nacikban. Persze a legjobb a formás popsin az igazi latex, ezek a divat cuccok anyagban csak utánzatok...
Ha jó az alakod, nagyon brutál hatást érhetsz el, az biztos :)
21/F
Teljesen őszinte kérdés:
Nem leszel benne büdös? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez a cucc levegőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!