Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni "rendes" lányokkal?
Korábban rossz véleményről voltam az utcán/BKV-n való leszólításokról de mára be kell, hogy lássam nem rossz dolog és vannak normális emberek is.)...csak úgy kell közeledni, hogy a lány a normális kategóriába soroljon majd be.
Amúgy vannak igényes pubok, koncertek ahol szerintem lehet ismerkedni.
L/19
Nem hiszem. :-)
Már tudod, hogy nem kell kezdeni. :-)
Ebben is rutint kell szerezni. Azt kell megértened, hogy nem a világ legszebb nőjét kell megtalálnod, hanem egy kedves, érdekes lányt. Tehát, aki egy kicsit is szimpi, azzal érdemes beszélgetni. Lehet, hogy az egyénisége megfog. Könnyebb is kezdeni, ha nem vagy megőrülve az első pillanattól.
Tiéd a választás. Ülsz otthon, biztonságban és senki nem utasít el. De nem is lesz senkid.
Vagy elfogadod a játékszabályokat és ismerkedsz.
Én is jártam úgy, hogy 2 perc alatt kiderült, otthon várja a férje. De ha nem beszélek vele...
Ha megfelelő helyen keresel, akkor a legtöbb lány partner lesz a beszélgetésben. Mindenhol van egy-két HP, de ilyen az élet.
Még sosem kezdtem azzal, hogy szép a szemed... Az őszinte és spontán improvizációban hiszek. Még ha néha rosszul is sül el. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!