Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha beleszeretek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha beleszeretek a filmekben játszódó szerelmi történetekbe, és érzem én is a bizsergést? Más is van így?

Figyelt kérdés
Nagyon át tudom élni az egészet. Vigyorgok, mint egy tök miközben nézem is, és nagyon feldob. Tényleg mintha szerelmes lennék. Hát rámtalálhatna a szerelem. Ha meg viszonzott lenne, mégjobb. : D
2011. márc. 17. 21:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
mi rejtőzködő életmódot folytatunk. ; D (amúgy nem)
2011. márc. 17. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
??? xD
2011. márc. 17. 21:45
 13/18 A kérdező kommentje:
tudod mint az állatoknál rejtőszín...etc. xD
2011. márc. 17. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A jól összerakott alkotás katarzist vált ki, melynek előfeltétele az empátia.
2011. márc. 17. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A jól összerakott alkotás katarzist vált ki, melynek előfeltétele az empátia.

Ennél jobban én se fogalmazhattam volna meg.

2011. márc. 17. 22:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, imádom azt az érzést amikor vigyorgok, mint egy tök! Én is tökre át tudom érezni/élni a szereplőkkel történt eseményeket, vagy végig izgulok egy-egy részt, annak ellenére, h tudom mi lesz a vége! Imádok filmet nézni!

Am én még sírni is szoktam a meghatóbb részeken! De eddig csak 2 film volt, amin a szó szoros értelmében picsogtam, az egyik a Nővérem húga, a másik meg az Édesek és mostohák! :)

2011. márc. 17. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Inkább egy igazi pasira izgulj rá, ne a csillogó vámpírokra.
2011. márc. 18. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:

én ios így vok, de én nem a lovestory-knál, hanem az izgalmas filmeknél

tudom, h nem igazi, de izgulok, h odaérjen, dobog a szívem, szomorú leszek, ha valaki meghal stb..

jah 5 évesen néztem a titanicot, aminél a végén a haláljelenetnél sírtam is

2011. márc. 18. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!