Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok normalis. Szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok normalis. Szeretem de az agyam lebeszel?!

Figyelt kérdés

eletemben mar volt csomo srac akik tettszettek egy kettobe szerelmes is voltam igazi beleborzongos szerelemnek ez a masodik.

a srac total odavan ertem, iszonyu rendes, helyes, kedves, normalis szoval igazabol tokeletes. 3 evvel idosebb nalam jogosan erzem h csoda ami velem tortenik.

szep lany vagyok mindenki ezt mondja en is elvagyok magammal. szuleim tokeletesek csaladom szuper barataim vannak es imadom oket sokat segitenek szamithatok rajuk.

a problema az hogy ha arra kerul a sor hogy telleg osszejohetnek egy "felistennel" ;) akivel szeretjuk egymast rogton automatikusan tiltakozom. testileg lelkileg minden tiltakozik bennem h pasim legyen. nem nem a szextol felek eszembe sem jutott a szimplan egyuttlenni mert szeretjuk egymast. de nem megy. lemondom rabeszelem magam h csak haver es elbujok a hulyesegem moge...

iszonyu rossz nemtom mer van de negyon eros. es telleg lenyomja az erzeseimet mar amennyire lehet. egyfajta felelem. de miert? mit csinaljak? szegeny fiu..!!! probalom minden erommel tiltakozni ezellen.

mi bajom? mit tegyek?

köszi nagyon az ertelmes valaszokat nagyon szuksegem van rajuk. elegge kivagyok mar. szoval koszi es segitseteek!

16/L

2011. márc. 17. 20:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jo otlet... denemtartana sokaig,nem vagyok szerelmes es egy suliba jarunk... szoval nem szeretnem ha gazul vegzodne es mindennap 200x szebejon
2011. márc. 20. 16:55
 12/13 anonim válasza:
bocsika, tom h nem ide illik de hol tok feltenni kerdest most regeltem es nem talalom ....... valaki segitsen plz ! :(
2011. márc. 20. 19:10
 13/13 A kérdező kommentje:

szia, ramesz arra a temara amiben fel szetretned tenni pl:

fooldal>szerelem,szex>randizas es ott lesz a feltett kerdesek folott h uj kerdes kiirasa

2011. márc. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!