Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy belém szeressen az osztály társam?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomba elég kis csinos és el szeretném érni hogy belém szeressen.Mit tudok csinálni így sulin belül esetleg hogy bejöjjek neki meg minden.?Esetleg vmi kis játékos szöveg vagy vmi?2011. márc. 16. 20:36
11/20 anonim válasza:
Oké mert és is 16 vagyok... :)
12/20 A kérdező kommentje:
fiu vagy lány vagy?
2011. márc. 16. 21:40
14/20 anonim válasza:
Nem jelentheted ki, hogy természetesen lány vagy. Nagyjából 55-45 % a megoszlási arány. 55% esélynél aligha mondjuk, hogy természetesen..
15/20 anonim válasza:
Ha volna még kérdésed még itt vagyok! Ha segíthetek :)
16/20 A kérdező kommentje:
:DDD nem kell kösszi az eddigieket is am tudsz vmi e-mailt adni vagy akármit amivel el tudlak érni lánnyal kapcsolatos dolgok miatt??,
2011. márc. 16. 21:46
17/20 anonim válasza:
Nem tom fent vagy e facebookon ha igyen jelölj be Práger Krisztina Kalocsa MEG FOGSZ TALÁLNI ! HA nem akkor 4ever422295@vipmail.hu
18/20 A kérdező kommentje:
ok kösszi
2011. márc. 16. 21:52
19/20 anonim válasza:
Tanuld meg, hogy az osztálytárs egy szó! Hülye paraszt! Amúgy vegyél viagrát, és menny el előtte! Pusszancs :)
20/20 A kérdező kommentje:
Felesleges választ nem kértem.hülye paraszt.
2011. ápr. 1. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!