Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk zavar titeket ha egy lány leginkább sötétebb színű ruhákat hord?
Figyelt kérdés
lila, fekete, kék, zöld...: )2011. márc. 16. 18:52
1/9 anonim válasza:
nem kizáró ok, de a világosabb jobban sugározza a vidámságot. Nem mondanám hogy zavar, de ha lehet akk hordjon világosat is.
2/9 A kérdező kommentje:
ja és 15/L vagyok. (:
2011. márc. 16. 19:05
3/9 anonim válasza:
Ha illik hozzád, akkor egyáltalán nem baj :)
4/9 anonim válasza:
Engem zavar. Nagyon nem csípem az emókat.
5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok emó. : D az emóknak jellegzetes hajuk van. habár oldalfrufrum van, de sötétszőke a hajam, és nincs feltupírozva, agyonfestve, és csak néha vasalom ha muszály. A fekete sem a legjellegzetesebb ruhadarabom, ha fekete van rajtam, akkor felveszek mellé valami színeset is. Inkább a kék a nagyon jellemző rám. Abból is van, hogy világoskék. Meg a lila. (:
2011. márc. 16. 19:12
6/9 anonim válasza:
Nekem bejönnek bár én rocker vagyok így annyira nem meglepő ez!!
16F
7/9 anonim válasza:
Ha a csaj tetszik nekik akkor tök mindegy milyen színű ruhákat hord.
8/9 anonim válasza:
Amíg nem öltözik úgy, mint egy k*rva, nem zavar mit hord.
9/9 anonim válasza:
A kérdésből nem derült ki milyen hajad van. :) lila,fekete, zöld ezek a színek jellemzőek az emokra mármint ha ezeket egyszerre veszed fel, önmagában szerintem minden szín rendben van. Feketéhez vagy lila, vagy kék stb...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!