Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A Tecktonik-os pasikról vélemény? Tényleg melegek? Vagy csak ugy néznek ki? Kinek tetszik?
Én egyet értek a 3. válaszolóval...
Sz.tem is nagyon helyesek, és nyugi az itt kapott válaszok miatt nehogy abbahagyd ezt a stílust! Attól h most itt 5en-6an azt mondják h igénytelen és szar ez a stílus attól még amint láthatod vannak akik melletted álnak(pl. én és a 3. válaszoló) :)
Hát ha nem veszi nagyon emosra a figurát, akkor nem rossz (: Szerintem olyan emo-disco-retro keverék :P szóval annyira azért nem rossz (: Ha meg jól táncolsz, akkor főleg jó.. Bár én sose választanék stílus szerint (:
15/l
Szerintem jól néznek ki, de pl. ha pasit keresnék (komoly kapcsolatra) akkor alapból felejtős, hisz látszik rajtuk, hogy a bulik a mindenük. Én meg már kinőttem ebből. Hát igen...nem stimmel a korosztály! :D
22/L
Hát szerintem nagyon gázul néznek ki , metroszexuális bagázs az egész :D mintha egy pasi beszabadult volna a Női gucci részlegre xD ( amit mellesleg rühellek, mint márka..) :D
(17/L)
egyetértek az előttem szólóval :D
nyálas kis homi az összes, nem tudom hova fejlődik ez a társadalom, de komolyan kezdek aggódni :S a normális megjelenésűek nem tetszenek lassan senkinek, inkább ezek a... 14/F
én szerelmes vagyok egybeXDDDDD
és nem néz ki b*zinak, nagyon aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!