Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 és 30 közötti lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

25 és 30 közötti lányok, szeretitek a fiatalabb pasikat?

Figyelt kérdés

Mondjuk az ilyen 22-23 éveseket!!

Mindegyik huszonéves csaj, a 30-40 év körüliekre gerjed!

2011. márc. 14. 21:27
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor szakadék,ha teljesen más az életben betöltött szerep. Szóval egy 16 éves még iskolába jár, egy 24 éves ha egyetemre járt,akkor is végzett és elkezdett dolgozni, már nem diák, viszont ha most teszem azt van egy 32 éves nő és egy 40 éves férfi,ott sem számít soknak a korkülönbség, mert mindketten dolgozó felnőtt emberek.
2011. márc. 14. 22:03
 22/47 A kérdező kommentje:

De így meg egy csomó mindenről lemaradsz nem?? Sokkal több lehet az együtt töltött perc, meg a tök jó emlékek, ha fiatal sráccal vagy!

Félre értés ne esék, nem ítélem ezt el, kell az idősebb korosztálynak is a boldogság, de..

2011. márc. 14. 22:06
 23/47 anonim ***** válasza:
Hát, nem értem miért mondod ezt. Nem értem miért lehetne több időt eltölteni, egy azonos korúval, mint egy pár évvel idősebbel. Boldog pedig akkor vagy, ha azzal vagy,akit szeretsz. És miről maradnál le?
2011. márc. 14. 22:12
 24/47 A kérdező kommentje:
Sok mindenről!! egy idős férfi már kiélte magát!! te nem szeretsz élni?
2011. márc. 14. 22:12
 25/47 anonim ***** válasza:
Egy idős férfi. De egy 30 éves minden csak nem idős. Ebben a korban a legtöbb férfinek még gyermeke sincs. Ők fiatalok, nem öregek.
2011. márc. 14. 22:14
 26/47 A kérdező kommentje:
Hát a fiataltól is kicsit messze vannak!
2011. márc. 14. 22:16
 27/47 anonim ***** válasza:
Jajj dehogy vannak :) Jó biztosan van olyan,aki már inkább nyugisabb életet választ, de 30 évesen még bőven fiatalok. A nagy százalékukról meg sem lehet mondani, hogy 30 éves. Az egyik barátom is, hihetetlen nagy arc, 31 éves. Nagyon jó barát és komolyan, ránézésre is 22nek mondaná az ember.És egy fiatal, felelősségteljes ember.
2011. márc. 14. 22:19
 28/47 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy rossz emberek!! csak a csajok nagyon megítélik a fiatal pasikat!! én pl 23 vagyok, és a minap azzal oltott le egy 24 éves csaj, hogy túl fiatal vagyok hozzá! neki az erős 30-asok jönnek be!! Nekem ez olyan hihetetlen mint állat!
2011. márc. 14. 22:22
 29/47 anonim ***** válasza:

Hát, én nem nézek le senkit. Sőt, bóknak veszem, ha valaki próbálkozik, ha nem tudom viszonozni az érzéseit, akkor elmondom, hogy sajnálom,de csak barátként tudok rá tekinteni. Azért nem kis bátorság kell ahhoz, hogy oda merjen valaki menni kezdeményezni és szerintem ezt illik értékelni. Szóval nem mindenki "oltja be" azokat,akik kezdeményeznek. Mondom, én sosem tennék ilyet, mindig az vezérel, hogy fordított esetben nekem hogy esne.

Miért nem 20 éveseknél próbálkozol? Az oké, hogy szerintem ritkább az olyan huszonéves nő, aki a 30 körülieket szereti, viszont az eléggé általános, hogy a lány a fiatalabb.

2011. márc. 14. 22:25
 30/47 A kérdező kommentje:
Én akkor sem tudlak titeket megérteni!! Bonyolultak vagytok!
2011. márc. 14. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!