Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek ilyen szabad fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen szabad fiúk?

Figyelt kérdés

Ahova csak nézek, mindenütt ezek a 'fiúk' vannak, akik szinesebben járnak mint egy lány és többett vannak a tükör előtt a hajvasalójukkal, mint egy lány.

Egyszerűen olyan srácokat hol kel keresni, akik szeretik pld a történelmet, tudják mi az illem, keményebb zenét hallgatnak, hosszúhajúak, és pld. érdekli őket a régi harcművészetek, pld a kardozás, persze ez csak egy példa. Léteznek még ilyen szabad fiúk? Ismerek párat, de persze mindenek már barátnője van. Hova tűntek a fiús fiúk?

2011. márc. 14. 19:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
utsónak igaza van, én is infós vagyok és a szakunkon akadnak ilyen csodabogarak. :D Én meg pont nem vagyok az a tipikus infós.
2011. márc. 14. 19:53
 12/23 anonim ***** válasza:

biztos léteznek:D de azért az igényességet ne keverd össze a búzákkal... pl. ha én most adok magamra (normálisan öltözök, persze semmi divatbzulás, meg rózsaszín ill. lila póló) azzal hogy belövöm a hajam reggel -sőt elől lehet még vasalóval is átmegyek(!)- és nem az a hajvágás nálam h géppel 5 millisre köszi, akkor én már egy melírozott naponta vasalt hajjú és csak trendi cuccokba megjelenő dísz fhasszal vagyok egyenértékű? hagyjuk már...

törit szeretem, tudom mi az illem, kemény zenét nem sűrűn hallgatok nem vagyok egy rokker arc én az elektronikusokat szeretem inkább, nem hosszú a hajam, és érdekelnének a régi harcművészetek, szabad is vagyok

szóval hellyel közzel még én is megfelelek ergo valszeg vannak:D:D csak ne általánosíts:P

pacsi

19/F

2011. márc. 14. 19:53
 13/23 anonim ***** válasza:
jajj de hülye vagyok... :D na szóval a kettővel előttem írónak van igaza.
2011. márc. 14. 19:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Én is ajánlanám az infókarosokat, de csak azért nem, mert még a végén pont elvennéd előlem az utolsó ilyet :P :P

Én nemrég találtam két ilyen faszit is.. Az egyikkel összejöttem, de két hét után megcsalt.

A másik velem csalta meg a barátnőjét (1 csók volt, de akkor is..). Ők sem tökéletesek. :(

Amelyik talán nem lenne ilyen, az meg hűséges a barátnőjéhez... :D De csak van, vagy tudod, majd "felszabadul". :)

19/N

2011. márc. 14. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Én nagyjából megfelelek a leírásodnak. Eléggé érdekel a történelem (a szakom is ez volt egyetemen), emellett black/death/folk metált hallgatok.

Természetesen feketében járok, bakancsban, eléggé tetovált vagyok (nem az a diszkós nonfig).

A kardozás nem nagyon érdekel, többet ér ha a modern fegyverek használatát ismeri az ember.

Régen hosszú hajam volt, de már kopasz/nagyon rövid hajú vagyok.

És persze nincs bnőm már jó ideje.

Ha van kedved ismerkedni írj privit...

Viszont ha csak a kérdésedre szerettél volna választ kapni, akkor a válasz: igen, léteznek ilyen fiúk, nem tűntek el, és hol lehet keresni, azt nem tudom, bárhol ott lehet egy ilyen, mint amilyet keresel.

2011. márc. 14. 21:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Az én öltözékemet farmer, pólók és pulcsik alkotják. Metált és komolyzenét hallgatok, magyar őstörténelem nagyon érdekel, udvarias is vagyok, a hajam az 5-7cm mert így áll jól. Szabad vagyok, mivel a korosztályomban lévő lányok nagy részének diszkós menőgyerekek kellenek.

19/F

2011. márc. 14. 23:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Jah, hát ma nem ez a DIVAT :( Sok gizda hülyegyerek! Tudjátok, akinek az ülepe a térdén lóg..

Kedves kérdező, igen léteznek, ők a rokkerek, a kockák, az a néhány elnyomott egyén (iség?) akik nem mernek, vagy nem akarnak menni a nyájjal.

Én is ilyen vagyok: ing, farmer, bőröv, bőrjakó. Imádom a népi metált, de halgatok punkot, meg sima népzenét. A hajam kb nyakamig ér, de pl a töri tökre nem érdekel, a II vh meg főleg nem! Inkább szeretek a kertben dolgozni, kézműveskedni, jól beszívni, beszélgetni egy sör mellett.

De mind1, ha olyan fiút akarsz amilyet írtál akkor meg fogod találni, mert mi is vadásszuk a hasonló lányokat :P

2011. márc. 14. 23:37
 18/23 koltt ***** válasza:

Szerintem infósok között hiába keresgetsz, ha másért nem is de idővel mind kikopaszodik:D.

Amúgy meg közlöm hogy egy álompasi vagyok számodra, bár nem vagy egyedül:D. Vágom a törit, nagynéném illemtanár, viszont én kissé szókimondó vagyok, mármint nem játszom az agyam mindenki előtt hogy bejöjjek neki, a zenei ízlésem is okés, ami meg a harcművészetet illeti, én faragom a városban a legkirályabb fakardokat:D, mármint a 6 éves kisöcsémnek. Viszont nem értem hogy miért lennék úgymond csodabogár, eddig minden közösségbe simán be tudtam illeszkedni, bér manapság igen népszerűtlen elvekben hiszek, úgymint: büszkeség, becsület hűség stb. Emiatt sokszor kiröhögnek, de én leszarom. Viszont utálom ha hozzányúlnak a kajámhoz:D

2011. márc. 15. 08:58
 19/23 koltt ***** válasza:

ja és még annyi hogy régebben hosszú hajam volt, de levágattam, most megint rajta vagyok az ügyön.

21/F

2011. márc. 15. 09:00
 20/23 anonim ***** válasza:
keményebb zenét szeretem mondjuk nem ezt a sarokbahányost kb a road a vége...törit is szeretem harművészet az szerintem olyan dolog h nincs aki ne nézné szivesen ahogy kaszabolnak. a hosszu hajtol viszont tobzodo agyfaszt kapok volt egyszer ilyen kb 10cm-s hát azthittem meghalok tőle azota minden tiszteletem a nőké:D ja igen és szabad is vagyok
2011. márc. 15. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!