Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem, hogy nemet mondtam?
Van egy fiú akibe már 1 éve szerelmes vagyok és azt mondta kb. 2 hónapja, hogy járni fogunk de azóta csak 1 csók volt és nemis nagyon történtek olyan dolgok, hogy közelebb kerüljnk hozzá. Pár napja írt nekem egy fiú aki tetszik, hogy szerinte szép csaj vagyok és járna velem...én pedig elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok valaki másba (ők ketten egyébként haverok) de mondtam neki, hogy bejön nekem...Egyre jobban azt érzem, hogy nem lesz semmi azzal a fiúval akibe szerelmes vagyok, mert egyikünk sem lép és most úgy gondolom, hogy rosszul tettem, hogy nemet mondtam a másik srácnak :S Ti mit gondoltok erről? Mégis járjak vele? Egyre jobban azt érzem, hogy ez lenne a legjobb.
17/L
hát elég nehézkes dolog. az ember utál várni.de vannak dolgok,amikért már semmit nem tudunk tenni hogy változzon,nem rajtunk múlik. tényleg nem lenne jó ha olyannal lennél,akibe nem vagy szerelmes. sajnos ez van.
most mondaná az ember,nem érdemes várni,de hát a szívedben csak egy hely van,és az meg foglalt...
hát várakozásbol nem jutsz semmire kérdezd rá hogy most mi legyen járna-e veled vagy nem.
addig ne kezdj más pasival még szereted !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!