Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira jó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Nem életem első randija, hanem a lánnyal.
Oszt társam, és gondoltam elhívom a Csillebérci kalandparkba, jó ötlet?
Milyen szituációk eshetnek meg? :D
2011. márc. 11. 19:54
1/5 anonim válasza:
Kalandparkba??Én máshova hívtam volna a helyedbe de persze tudni kéne h a lány hova szeretne menni...:)
2/5 A kérdező kommentje:
Még nem hívtam el;)
Ezért kérdezem:D
Akkor hova hívjam? Mert jóban vagyunk, de nem olyan, mint akit egy séta, vagy hasonló meghatna:D
2011. márc. 11. 20:01
3/5 Norb66 válasza:
Egy séta komoly dolog. Szerintem amúgy jó ötlet lehet ha nincs ellene kifogása, az-az együtt töltött idő (ha jó) biztos megmarad benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam kalandparkra, mert ott adódhatnak olyan helyzetek(pl segíteni kell neki, fél vagy stb. amikor közelebb kerülhetünk egymáshoz, vagy ha fáradtak vagyunk akk leülünk, meghívom vmire stb.) amik közelebb juttathatna minket 1máshz.
2011. márc. 11. 20:19
5/5 anonim válasza:
Szerintem első randinak jó választás, tudtok beszélgetni, ha olyan helyzet alakul ki, megtudjátok érinteni egymást, közös élményeket szereztek, és még régebben hallottam valahol, hogy a kicsit extrémebb helyzetekben az emberek sokkal nyitottabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!