Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mért nem talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mért nem talál rám a szerelem? Ha valaki nekem tetszik az vagy kiderül h meleg, v bnője van, v bunkó, v csak szimplán nem tetszem . Akiknek me4g én jönnék be, na azt meg inkább hagyjuk :S.

Figyelt kérdés

Amúgy ehhez az egész randizgatáshoz sincs kedvem komolyan,mindig ua. a forgatókönyv."Mi a foglalkozásod ,és a hobbid ??jajjdejóó ,igen énis szeretek lepkét gyűjteni .Nahát milyen jó munkád van van amúgy nekem is ..óó igen imádok utazni,háziállatok is vannak stb stb".

És akkor ha ezt a kőrt lefutottuk kiderül, esetleg tetszene is kiderül h retardl,v csak simán 0 az érzék szintje.Pl nem egyszer volt én leparkoltam kocsival,és mikor megtudták kocsival vagyok odakísértek ,majd :de ugye elviszel egy darabon ?! vagy a másikm ott ülünk az étteremben iszom a teát v a vizet ,nem kérek ki semmi extra dolgot mert nem óhajtom költségekbe verni ,de annyi nem merül fel benne h 3 óra elteltével meghívjon még 1 körre ,vagy esetleg elfogyasszuk ketten egy salátát ,amikor elmondja az asztalnál ülve 3x hogy milyen éhes . És hangsúlyozom ez nem a diákhitelből élő egyetemista réteg. Általában a tehetősebbek smucigabbak is. Én közepes egzisztenciával rendelkezek de ha pasi lennék és az illető hölgy tetszene tuti jobban odafigyelnék az ilyen dolgokra. Arról nem is beszélve hogy kedveskedés egy szál virággal vagy valami ..(tom h sok nő nem szereti de nekem jól esne)

nincs kedvem újra randizgatni és végig élni ezt 100adx-ra is ,de noo hiányzik a szerelem az életemből . :S

Nálatok hogy van ez ? Mi a véleményetek az ilyen pasikról ? Valami jó tipp esetleg?

28 N

2011. márc. 9. 10:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy több ezren képesek normális írásképpel erre az oldalra írogatni. Ha te "na hagyjuk" stílusban állsz sok emberhez, mégis mit vár cserébe? A tiszteletet ki kell érdemelni, nem jár alanyi jogon a személyi szám függvényében.
2011. márc. 9. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdező igazad van!

Én is 26 éves lány vagyok és bizony ugyanez a helyzet!

Sok a retardált...

2011. márc. 9. 17:17
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Szerencsédre kérdező, végre valahára írva lett olyan hsz, amit hallani szerettél volna :D De kívánom, h találj egy olyan majmot akinek nem kell adnod semmit, csak kapnod. Részemről ennyi, inkább megyek vissza a politika topikba, mert ott legalább tudom is h miért támadnak le... :/
2011. márc. 9. 17:25
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Erről beszélek. Leidiótázol... 28 éves nő létedre ezen a szinten vagy. És csodálkozol hogy, nincs senkid....
2011. márc. 10. 16:44
 15/20 anonim ***** válasza:
És még le is pontozol.... édes bosszú...
2011. márc. 10. 16:48
 16/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Balázs vagyok 28 éves és átérzem a helyzeted, és is már sok ilyen szituba kerültem. Legutóbb egy hónapja. De kitartás és soha ne mond hogy elég volt a randikból, és lesz olyan fiú aki tényleg rózsát visz Neked a randira. Kitartás.

2011. márc. 10. 16:50
 17/20 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy utolsó !! + 26 éves lánynak is köszönöm a megértő szavakat. Valóban nem kevés iróniával írtam a soraim ,benne volt az indulat is -ami örülök hogy néhányotok által érthető. Illetve nem örülök mert bárcsak nem tapasztalnánk meg ezeket ,és nem éreznénk olykor a teljes kilátástalanságot. Ma már rezignáltabb derűvel konstatálom a világ dolgait ,így hát:

béke,szerelem,megértés kísérje életünk útját;)

2011. márc. 10. 18:16
 18/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Az utolsónak lenne kedve megismerni Téged. Ha nem a sablonokra vagy kiváncsi akkor várom válaszod.

2011. márc. 11. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez van. Régebben nem foglalkoztam ezzel, elvoltam és gondoltam majd lesz párom, ha eljön az ideje, már kb. 1 éve iszonyúan szeretnék egy megértő, kedves, rendes társat, aki úgyanolyan nagyon szeretne, mint én őt, és igen, nekem nagyon fontos a külső, de nem csak "álmaim pasija" jöhetne szóba, bár tény, hogy találkoztam vele, külsőre ő volt a tökéletes, ezt közöltem is vele, de nem lett köztünk semmi. Most, ahogy elmúlt a rózsaszín felhő, látom, hogy a hétköznapi srácok milyen rendesek is tudnak lenni, egész megtetszett egy pasi, aki először kifelyezetten nem jött be.

Nálam is próbálkoztak buliban pasik, de mire egyet fordultam már egy másik lányon lógott a többségük, nekem ilyen srác meg nem kell, volt olyan is, hogy össze akartak hozni egy sráccal, de nem volt az esetem, azt is kétlem, hogy az aki most tetszik neki tetszenék, dehát ez van, egyre inkább úgy hiszem, vagy a neten találok valakit, akivel kölcsönösen elfogadjuk egymást, vagy sose lesz pasim.

20/L

Jah, és szerintem is benned ill. bennem van a hiba, vagyis már tudom bennem mi volt a hiba, az hogy nem akartam pasizni 14-18 éves korom között, valamint nem jártam bulizni sem, amikor, ha pasiztam volna, lett volna (lenne) egy csomó ismerősöm, és talán rajtuk keresztül rám találna egy rendes srác, mert hidd el nagyon sok rendes pasi van, csak nehéz őket észerevenni.*-*

2011. márc. 16. 19:34
 20/20 anonim válasza:
Igazad van kedves lány. Az igazság az hogy minden soroddal teljesen egyetértek.
2011. márc. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!