Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondanátok jó beltéri programo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok jó beltéri programokat?

Figyelt kérdés
Budapesten az Aréna, vagy Westend környékén, valami alacsony költségvetésű programot, ami nem unalmas, sokat vagyunk együtt, nem kerül sokba, és kb fél napot elveszi?:) Köszi a válaszokat előre is:)
2011. márc. 7. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szex az Íjász wc-jében.
2011. márc. 7. 16:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz! Megfontolandó:) Bár a lány nemhinném, hogy értékelné.
2011. márc. 7. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Meditálás. :D Hosszan.
2011. márc. 7. 16:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Naa, kicsit azért komolyodjunk:D Sokat kérek, de majd valaki megfejti!:)
2011. márc. 7. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:

mászkálás a plázában kávézóban dumálgatás meg mozi

össz visz megvan 3000-ből

de ha minden nap akarod akk inkább a városban sétáljatok vagy hívd el magadhoz filmet nézni :D

2011. márc. 7. 16:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Végre az első normális:) Köszi!
2011. márc. 7. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:

programot mindig lehet szervezni ha a lány nem egy pénzéhes vámpír akk miattad fog veled elmenni valahova nem a pénztárcád miatt :)

neked csak annyi a dolgod h elhívod valahova séta ücsörgés egy plázában kávézás teaház pizzéria meg millió dolog van amit meg lehet úszni komolyabb anyagiak nélkül

2011. márc. 7. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
sőt ha olyan a lány akk még a számlába is beszáll de én személy szerint nem hagynám neki max ha nagyon rosszul esne neki h nem szállhat be, mert hiszek abban ha egy lány már ismer mondjuk ez már sokadik találkozó akkor kb tudja az anyagi helyzeted is és nem szeretné h azt hidd h kihasznál
2011. márc. 7. 17:14
 9/11 A kérdező kommentje:
hát a 2. találka. szerintem beszállna, de inkább a két kezem száradjon le vállból, minthogy hagynám, hogy beszálljon. Szerintem egy pizzázás korrekt lenne.
2011. márc. 7. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha már szóba jött, én rögtön az első időktől jobban szeretem, ha "felezzük" az anyagiakat. Egy-egy meghívás persze belefér, jól esik, elfogadom, de rendszeresen nem szeretem. Egyrészt mert ha komollyá válik a kapcsolat, akkor tarthatatlan lesz, hogy mindig a fiú hívjon meg, másrészt mert úgy érzem, egy programra/randira való elhívásban nem annak örülök, hogy akkor most ingyen színház/mozi, hanem az együttlétnek, és nem várom el, hogy kettőnk szórakozását ő fizesse.

Nyilván nem centizzük ki a dolgot fillérre, de nagyjából fele-fele korrekt. A pénz nem lelki kérdés...

2011. márc. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!