Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok jó beltéri programokat?
mászkálás a plázában kávézóban dumálgatás meg mozi
össz visz megvan 3000-ből
de ha minden nap akarod akk inkább a városban sétáljatok vagy hívd el magadhoz filmet nézni :D
programot mindig lehet szervezni ha a lány nem egy pénzéhes vámpír akk miattad fog veled elmenni valahova nem a pénztárcád miatt :)
neked csak annyi a dolgod h elhívod valahova séta ücsörgés egy plázában kávézás teaház pizzéria meg millió dolog van amit meg lehet úszni komolyabb anyagiak nélkül
Ha már szóba jött, én rögtön az első időktől jobban szeretem, ha "felezzük" az anyagiakat. Egy-egy meghívás persze belefér, jól esik, elfogadom, de rendszeresen nem szeretem. Egyrészt mert ha komollyá válik a kapcsolat, akkor tarthatatlan lesz, hogy mindig a fiú hívjon meg, másrészt mert úgy érzem, egy programra/randira való elhívásban nem annak örülök, hogy akkor most ingyen színház/mozi, hanem az együttlétnek, és nem várom el, hogy kettőnk szórakozását ő fizesse.
Nyilván nem centizzük ki a dolgot fillérre, de nagyjából fele-fele korrekt. A pénz nem lelki kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!