Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeret egy 13-14 éves lány?
Figyelt kérdés
kinézet, öltözködés stb...
14/F
2011. márc. 6. 23:53
2/9 anonim 

válasza:

Az ilyen korosztálynak általában a csőnacis,SP kinézetű srácok jönnek be.Legyél páwa vagy emo :D
13/L
3/9 Panda Péter 

válasza:

zselézett hajú szivárványos csillámpónikat.
6/9 anonim 

válasza:

tükörbe,rozsaszinü telefonnal fotozkodo fiukat.
7/9 anonim 

válasza:

hát ez elég jó kérdés ugyanis minden lánynak más más fiu jön be...én is 14 éves lány vagyok nekem épp 18 éves barátom van és nem ugy néz ki mint az ő előtti barátaim szal változnak az idők...de hidd el h sokkal fontosabbak a belső tulajdonságaid mint az h hány kiló zselével nyalod le/fel a hajadat :)
8/9 anonim válasza:
szia
én azt szeretem, ha jól öltözködik valaki, nem zsíros a haja meg jól nézzen ki (a fiú) :Dmeg ne legyen bunkó.
14/L
9/9 ImRonin válasza:
Nézd meg Justin Biebert, vagy a többi kis K.csög metroszexuális ratyirambó gyereket (biztos vannak az osztályodban is felemáscipőfűzős majmok. Nos, vagy követed a ratyistílust és kajtatsza csajok után, vagy adod a saját stílusod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!