Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs csajom? Rövidhosszúrövid
Figyelt kérdés
Nem igazán merek kezdeményezni, még soha nem volt csajom. MIt tegyek azért, hogy legyen? Hol imserkedjek? Buli? Ki lehet nőni? Örökre így marad? Találkozhatok olyan lánnyal, aki kezdeményez? 17F
Vannak így mások is?
2011. márc. 6. 22:56
1/7 anonim válasza:
nem, örökre így marad és nincs olyan lány a földön aki kezdeményezne.
am jól kell kinézni
3/7 anonim válasza:
hirtelen mindenkinek ez lett a baja. nekem is csak én lány vagyok és kezdeményeztem már párszor de a fiúk néha nem értik a célzásokat:S úgyhogy nekem is elegem van
4/7 anonim válasza:
A fiúk nem értik a célzást és eleged van?:) A fiúk kezdeményeznek, csak elküldik őket. Azért magad is észreveheted, hogy van a kettő között különbség.
6/7 anonim válasza:
én nem értem ezeket a fiú kezdeményez,lány kezdeményezes dolgokat,nálam eddig mindig a pasik kezdeményeztek,a mostani barátomhoz én mentem oda,egyszerűen átölteltem és mondtam neki,h jó pasi vagy,ő meg adott egy puszit...és minden ment a maga útján,szóval nem kell aggódni,mindenki megtalálja aki neki való:)
7/7 anonim válasza:
Na persze aztán felébredsz. A barátodnak mákja volt, hogy ilyen csajt fogott ki. Ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!