Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha vagy egy kis ˝csend˝ egy randin, az a fiút nem riasztja vissza?
engem nem szokott elriasztani, szerintem természetes dolog.
sztem a legnagyobb h.ülyeség amikor "kínos csend"-ekről papolnak....miért kínos a csend? elvégre nem foshatja valaki a szót folyamatosan, sztem egy idő után az sokkal zavaróbb
A csend arra jó hogy átgondoljátok azokat a dolgokat amiről beszéltetek az előbb. Pl.: ha épp a kettőtök kapcsolatáról beszéltetek. Ha gondolkodtok rajta, az felvethet új kérdéseket benned, amiket aztán ismét megbeszélhettek :) (lesz téma)
Amúgy az elsőnek igaza van, nem kell állandóan beszélni :)
Engem nem zavar :)
Felesleges állandóan papolni. Persze, ha az első randin sem jut semmi kérdés eszébe az nem sok jót jelent mert akkor még az érdeklődésnek kellene dominálnia. Az viszont nem hátrány, ha valaki átgondolja a mondandóját és nem zúdítja rád válogatás nélkül. Akkor már inkább a csend :)
köszönöm.
én nem mondtam hogy ˝kínos˝. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!