Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk: ez hogy működik? Jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: ez hogy működik? Jó a sejtésem?

Figyelt kérdés

A személyes problémám, hogy legyen fotó, és küldözgessek el napi 4-6 bunkó pasit, vagy ne legyen, és írjam, hogy küldök, ha szimpatikus vagy?

A pasik miért nem reagálnak arra, ami a belsőt tükrözi (bemutatkozás)?

Az előbbi terhes, csupa olyan ír, akinek nem kellene, az utóbbinál pedig nem találtak meg az emberek. Nem érdeklődtek azok sem, akik megnézték az adatlapom, és nagy mértékben passzolnánk (szóval a célközönség), mert nem volt kint kép, és kiírtam, hogy ne ez alapján dőljön el, érdeklem-e, de lehet kérni...

Miért, azt gondoljátok, hogy csak a kevésbé esztétikusak csinálhatnak ilyet, 30 kiló plusszal?

Hozzéteszem, a leírásban ott állt, hogy milyen vagyok külsőleg...

Egyébként a képek normálisak, nőies vagyok rajtuk, nem k...ás. Kettőnél munkaruhában vagyok... Stb.

2011. márc. 6. 00:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az alvást most már elhalasztom :D

Utolsónak: :D Nekem pont az a gondom, hogy lassan ugyanazt a profilt fogom visszaadni, mint ami a múltkor volt, csak pont ezt nem akartam.

A kérdés már annyira nem él. Feltettem a fránya képeket az éjjel, és majd kitalálok valami muszáj-komolyan-venni szöveget, hogy végre figyeljenek rám, az emberre, aki nem szórakozásból van ott. Merthogy eddig kb. a szöges ellentéteim küldözgették a leveleket, nem olyanok, akikben van egy-két nem tetsző dolog...

De továbbra sem írom le konkrétan azokat, amivel "fényezni" és eladni tudnám magam, legyen elég annyi, amennyivel rám találhat az, akinek elvileg megéri. Csak találjon xD

2011. márc. 6. 09:43
 22/28 anonim ***** válasza:

Nézd: tetszik vagy nem - a férfiak 95%-a úgy keres, hogy nem nézi meg a kép nélküli adatlapokat.

Tapasztalat szerint az ilyen nők vagy kapcsolatban élnek és úgy keresgélnek, vagy rettenetesen rondák, öregek (mármint sokkal öregebbek, mint amit kiírnak) vagy semmi önbizalmuk... vagy néha nem is nők.

Ezen kívül még van 1-2 olyan, mint te: akivel nem lenne gond, de valami miatt mégsem akarja kitenni a képét.

Na, ezt az 1-2-t nem fogja egy átlagos férfi sem vadászni az arctalan tömegben.

Másrészt akad azért néhány férfi, aki kép nélküli nőnek is ír: az vagy vadászik (majd csak akad egy jó is - addig viszont kidobálja a neki nem tetszőket az első kép után) - vagy pedig úgy gondolja, hogy esélytelen egy átlagos nőnél, és a fenti nőtípusokat keresi.

Egy férfi, ha nőt keres, először megnézi magának. Ha a képe nem jön be, akkor a nőnek valami eszeveszetten jónak kell lennie valami másban, hogy mégis elkezdjen vele ismerkedni - de ez egy adatlapról viszont nem látszik.

Van néhány férfi, aki szereti a lutrit - de nem sok.

2011. márc. 6. 12:41
 23/28 A kérdező kommentje:

Tudom... csak leírtam érzékletesen, hogy hogy nézek ki (ez akkor számít, ha megnéznek, de én róluk is beszélek).

Most meg nem tudom, mi történt. Egy csomószor megnéznek, aztán nem írnak :S Hát akkor, kezdeményezek náluk én :)

Köszönöm a válaszod :)

2011. márc. 6. 19:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Mert jól sikerült a szöveged?

Óvatosan írjál csak annak, aki megnézett, de nem ír.

2011. márc. 6. 20:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Hú tegnap kiakasztottalak :)

Kicsit besöröztem,mint látod tőlem nem állnak távol a szélsőségek :)

2011. márc. 7. 00:26
 26/28 A kérdező kommentje:

:D

Egyébként most van kb. szerelem első látásra-érzésem egy olyan pasi iránt, aki kicsit távolabb áll az esztétikustól (arc és alkat is)... :)

És kettővel levelezek, akiknek szimpatikus a szövege, de képet kérésre adnak, ahogy én is akartam... Engem nem zavar, de ahhoz hogy ők írjanak, nekem viszont kellett kitenni. Mindegy, én jártam jól :)

2011. márc. 7. 20:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét!Amúgy én is mint már más is előttem támogatom,hogy jobb fórumon ismerkedni,rengeteg normális embert találni neten,én honfoglalóról és innen GYIK-ről is ismerek embert... :)
2011. márc. 8. 00:47
 28/28 A kérdező kommentje:

Kaptam szakértőbb elemzést, ami alapján meg lett állapítva, hogy mindkét helyen hibáztam :D (külső-belső)

Ezek után értékelem a sikeremet. xD

Köszönöm még egyszer a válaszokat :)

Fórumozásra viszont igazán nem futja az időmből, épp elég ez az oldal, itt viszont nem jut eszembe reménykedni... Ami az én "közegem" innen, ott soha nem éleződik ki ilyenre a szituáció :)

2011. márc. 8. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!