Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar ha egy lány úgy megy a randira, hogy természetesen van kisminkelve?
"ma 02:11"
Férfi létemre nem fogok egy nővel azon vitatkozni, hogy ki tetszik nekem jobban.
Azt is tudom, hogy a jól kikent, láthatóan mesterségesen kicsinosított lányokat nehezebb komolyan venni. Tehát lehet, hogy hamarabb nézek rá, de hogy sokat nem várok tőle, az tuti. Szóval, lányok, szépítgessétek magatokat nyugodtan, csak utána meg ne azt irkáljátok utána a GyK-ra, hogy minden férfinek csak a szexre kelletek. Komoly kapcsolatot olyan nővel tudok elképzelni, aki vállalja önmagát, természetesen képes élni, nem fél, hogy a 2 db pattanása miatt fogom otthagyni.
"Ha a csaj meg annyira csak magának akar megfelelni, akkor randizzon egyedül."
Gondolkozol is mielőtt írsz? Miért baj, ha egy nő nem csak a férfinek akar megfelelni, hanem magának is. Csak azt kéne nézni, hogy a férfi mit akar? Amúgy egy leheletnyi sminkbe egy pasi sem hal bele, és talán a férfinek is figyelembe lehet vennie, hogy a nő mitől érzi jól magát. Vagy tévedek?
Tehát, ha jól értem az utolsó szavait, akkor ő kifejezetten előnytelen ruhákat vesz fel, hogy hangsúlyozza a hibáit.
Bocs, hogy vitatkozom, de nagyon nem értem az itt tapasztalt hozzáállást. Hiszen nem arról szólt a kérdés, hogy egy nő töltesse fel a száját, kenjen rikító színű festéket a hajára, és ragasszon műszempillát, hanem arról, hogy finoman emelje ki azt, ami szép rajta. Ez nagyon messze van a szánalmastól. Ha valaki ezt nem érti meg, akkor ott valami probléma van. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy a pasik meg ne vágassanak mondjuk számukra előnyös frizurát, hanem fogadják el magukat úgy, ahogy vannak.
De tovább nem magyarázom, mert nevetséges egy diszkrét smink miatt letámadni bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!