Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy olyan fiúval aki azt hiszi h tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk.7.-ben kicsit tetszett.Ezért flörtöltem vele ő ezt le is vette de én neki nem jöttem be.Ezért elterjesztette mindenkinek a dolgot h tetszik nekem de neki én nem tetszem szerinte csúnya vagyok.Leszálltam róla.De a baj az h azt hiszi h még mindig tetszik pedig már nem és már 10.-esek vagyunk.Attól félek hiába szólnék neki akkor is vagy azt hinné h kiábrándultam belőle éppen azért mondom ezt v rosszabb esetbe el sem hinné vmi másra fogná!De miért hiszi azt a 7.-es miatt h még mindig szerelmes vagyok belé?Miért nem száll már le rólam?Mit lehetne tenni ebben az esetben?Azt ne mondjátok h elötte pasizzak az nem megy nem vagyok az a tipus 17 évesen még egy barátom sem volt lehetett volna de v nem jött össze v nem volt az igazi.Már nem tudok vele nem foglalkozni h azt terjeszti rólam h mint egy pincsikutya futok utána miközben rám se néz.Szóval szerintetek mit csináljak?Érne vmit ha tisztáznám vele a dolgokat?Nem igaz h 7.-es botlásom miatt ezt érdemlem miért nem fogja fel h ha nem küldök már jeleket akkor nem jön be?
2011. márc. 5. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:

SZerintem te tetszel neki, és azért mondja, hogy tetsik neked, és lehet, hogy úgy viselkedsz amiből egy fiú észreveszi, ha tetszik egy lányak!!!

12L

2011. márc. 5. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélhetsz is vele,de ha inkább kihagyod,akkor a többiek csak látni fogják,hogy nem teljesen úgy van a dolog,mint ahogy azt előadja.
2011. márc. 5. 13:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó is lenne de nem látják mert azt mondja h nem merek felé nyitni egyébként az zavar ebben az egészben h azt hiszik a többiek amit mond már akivel erről beszél!Miért csinálhatja ezt?
2011. márc. 5. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
menj oda, és térdeld tökön mindenki szeme láttára, aztán mond meg az arcába a kemény igazságot...
2011. márc. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!