Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van egy lány akit 2éve ismerek. 2éve nyáron közös barát utján megismerkedtünk és mindig összejártunk barátokkal.Akkor még semmit nem érztem iránta csak jó csajnak gondoltam.Jó barátok lettünk. Most kb.2hónapja megtetszett de nem mondtam el neki csak jól elbeszélgettünk :) Aztán valakitöl megtudta hogy bejön nekem és azóta ritkábban beszéltünk. (éreztem hogy nincs viszonzás) Most meg 2hete rendeszeresen beszélünk és irta , hogy tetszek neki. MOst akkor MIVAN? Gondoltam dejó belemegyek megnézem mi sül ki. Szerintem valaki feltörte az msnjét meg a facebookát mert eddig semmi most meg hirtelen "szeretlek" ??? Vélemény?

15/f és 15/l

2011. márc. 5. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
az a vélemény h kérdezd meg tőle telón:D vagy személyesen.
2011. márc. 5. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
am az is lehet h tényleg bejössz neki csak neki is el kellett teline egy kis időnek h tudja mit is érez. mint nálad :)
2011. márc. 5. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
telnie*
2011. márc. 5. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hirtelen érte a dolog, nem hitte, hogy tetszik neked és most kellett neki egy kis idő, hogy átgondolja a dolgokat.

Az szerintem valószínűtlen, hogy egyszerre feltörték az msnét és a facebookját, na meg miért pont neked írta volna ez a valaki.. Hacsak nincs a lánynak valami nagy irigye, rosszakarója, aki mindenáron be akar kavarni neki.

Szerintem hívd el valahova és beszéljétek meg a dolgokat. Inkább személyesen intézd a dolgokat, mert így nem csak azt tudod, amit mondd, hanem látod a reakcióit és a viselkedését is.

15/L

2011. márc. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!